o nelamurire cu numarul leucocitelor
am 17 ani si am o nelamurire in legatura cu niste analize de sange pe care le-am efectuat acum cateva zile.
ma simteam cam obosita, aveam dureri d cap si o stare de ameteala, asa ca am decis sa fac niste analize de sange. Mi-a iesit o usoara lipsa de calciu si magnziu si o valoare a numarului de leucocite de 6.8, fata de conditiile normale- intre 4.5 si 10.5. Eu nu ma prea pricep la aceste rezultate, de aceea va rog sa-mi raspundeti daca aceasta valoare este in regula si daca nu exista vreun pericol de o boala a sangelui sau altceva, Va multumesc mult si va rog sa ma lamuriti, caci nu am la cine sa apelez.
ma simteam cam obosita, aveam dureri d cap si o stare de ameteala, asa ca am decis sa fac niste analize de sange. Mi-a iesit o usoara lipsa de calciu si magnziu si o valoare a numarului de leucocite de 6.8, fata de conditiile normale- intre 4.5 si 10.5. Eu nu ma prea pricep la aceste rezultate, de aceea va rog sa-mi raspundeti daca aceasta valoare este in regula si daca nu exista vreun pericol de o boala a sangelui sau altceva, Va multumesc mult si va rog sa ma lamuriti, caci nu am la cine sa apelez.
1 comentarii
Valoarea de 6.8(de fapt este 6800) e normala, dupa cum se vede si de pe buletinul de analize limitele normale sunt intre 4500 si 10500, iar 6800 este cuprins in acest interval.
Numai bine !
Numai bine !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: