o durere ciudata, in partea de sus a vaginului
Sunt iulia, e prima data cand scriu pe acest forum deoarece am o mare intrebare :cand fac dragoste cu prietenul meu am o durere in partea de sus a vaginului, parca as avea ceva in plus acolo care trebuie inlaturat.Uneori ma doare alteori nu dar nu cred ca e normal.Am 22 de ani dar nu am fost niciodata la ginecolog deoarece mi-este f rusine si nu stiu la cine mai exact sa ma duc pentru ca nu vreau sa fie cineva care sa se poarte urat cu mine ca apoi chiar ca nu ami merg niciodata:)recomandari?!multumesc
4 comentarii
buna.sincer si mie mi-a fost frik de ginecolog dar crede-ma nu papa oameni:)si eu am avut o asemenea problema ma durerea si knd paseam si am aflat k aveam chist ovarian.t sfatuiesc sa consultzi un dr gine sau sa-tzi faci o eco
stiu ca nu papa dar prima data e mai greu.sper sa nu am astfel de probleme, pe mine nu ma doare cand merg doar in timpul actului.Am sa ma duc cat de curand, merci de raspuns
si as mai avea o problema asta fiind poate si un motiv de a-mi fi rusine sa merg la ginecolog:labia dreapta imi este mai mare decat labia stanga, e mai intinsa, e ciudata, parca s-ar fi "ofilit".Nu ma doare deloc decat poate o mica jena cand merg, depinde de chilot.Sincer acu.zici ca parca m-as fi...prea mult si s-a lungit, marit ca nici nu stiu cum sa-i spun.Eu ma gandeam ca poate in timpul actului sexual a fost oarecum fortata si s-a intins, nu?!N-are cum sa fie vre-o boala, sper!
asta nush:((sorry.hai sa itzi zic km am reusit si eu sa ma duc, l-am dus p prietenul meu k mn k si mie imi era rusine.a intrat k mn in cabinet si sincer park ma simtzeam mai bn noah in fatza lui nu mi rusine sa ma dezbrac.nush km e prietenul u da' a meu d multe ori ma duce el d mana obligata la gine k noah dekt sa ma stie blonava.eu zic sa-l iei si u k u poate t simtzi mai bn.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4usturimi si senzatie de arsura in interiorul vaginului, durere la penetrare profunda
- 8dureri la contact sexual
- 9hernie?
- 3dureri intra-vaginale in timpul actului sexual
- 5Sa-mi continui viata sexuala?
- 6dureri vaginale ingrozitoare; am sterilet de 3 ani
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 3dureri vaginale.
- 6Dureri vaginale
- 1durere vaginala
- 2Durere in zona genitala
- 2Dureri vagin fara contact sexual
- 7Durere vaginala misterioasa