numai stiu de capu meu

19-02-2013
alyoficial
Nu este medic/terapeut
alyoficial
Buna ziua am si io o mare nevoie de ajutorul vostru ma confrunt cu o problema foarte urata :( de kteva luni aproximativ 5 luni :( nush am o senzatie asa parca as merge cu fruntea pe sus pe strada :( si vad in gol nuj cum sa va zic da zici ca mi sa dezlipit fruntea de gura :(...numai pot nici merge pe strada :( ma simt foarte urat :( am fost la neurologie si mi s-a fakt testul neurologic si mi s-a zis ca nu tine de neurologica am fost la psihatrie si am luat tratament :( 2 luni si tot nu mi-a disparut :(.credeti-ma k nush ce sa mai fac :( parca toata lumea ar fi egala si io as merge cu capu pe sus :( dabea mai pot sa vorbesc:(...si uneori parca numai simt capu din fata :( si numai pot sa duc privirea in jos :( de exemplu cand vreau sa citesc ceva numai pot duce privirea in jos parca ma tine ceva in frunte :( voi ce ziceti ? ce sa fac numai stiu de capu meu :((
1 comentarii
0
19-02-2013, ora 22:16
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Spune-i psihiatrului ca nu ti s-au ameliorat simptomele, poate iti schimba sau adapteaza medicatia. Dar, in general, medicamentele de acest gen au efectul dorit dupa cateva saptamani, daca le iei cum trebuie. Ar trebui sa faci si sedinte de terapie, sa intelegi ca este doar o senzatie, o iluzie ce simti tu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.