Nu vreau sa sufar din cauza anxietatii si sa imi fie frica si sa ies din casa
E un drum lung pana acolo, dar se merita. :)
Multumesc pentru cuvintele frumoase, va doresc tot ce-i mai bun.
Multumesc pentru cuvintele frumoase, va doresc tot ce-i mai bun.
buna ziua!din luna iulie mi-a aparut o presiune toracala in urma unei frici imense pe care mi-a provocato prietenul meu deoarece se simtea foarte rau!am inceput sa ma panic prea tare si sa imi apara presiunea si la 2 zile dureri in piept!tin sa spun ca eu nu am fost o persoana fricoasa..in ultimul timp am avut fobii ciudate precum teama de cutremur mare si sa fiu singura in casa si etc!am fost la medic tensiunea mia iesit 12 cu 8 probleme cu plamanii nu am!am facut eco la stomac ficat pancreas etc si nimik!mi-a dat trimitere la pshihiatru si mi sa spus ca sufar de anxietate depresiva si tulburari comportamentale...deoarece ma enervez din orice si intru in diferite stari emotionale!insa situatia sa inrautatit presiunea sa amplificat simt ca si cum as avea o punga cu flegma si dau tot timpu sa tusesc ptr a-mi elibera plamanii ptr ca uneori simt ca ma sufoc!presiune asemanatoare am si in gat care se intinde pana la stomac care imi provoaca greata!senzatia pot sa o compar ca un fel de fluturi in stomac de gadilitura dar care totusi ma preseaza!parca as avea o pastila sau cv ramas in gat si flegma in plamani care ma impiedica sa respir!am stare de ameteala cand inchid ochii sa dorm...insomnii.fobie de a ma sufoca sau de a face un atac de cord.fac atacurii de panica ca un soc electric!mi se racesc mainile si picioarele si ma furnica buricu degetelor...transpir in palma tremur sunt agitata.nush ce sa fac si ce sa mai cred.nu vreau sa ma plimb la fel si fel de doctori ptr ca nu stiu ce am!sper sa ma pute-ti ajuta cu niste sfaturi sau daca simptomele enumerate sunt chiar intradevar de anxietate!
Din ce ne descrii, acestea sunt simptomele atacului de panica. Ti s-a prescris medicatie?
bine a raspuns colega mea! Nu sta in starea asta, apeleaza la ajutor calificat.Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 14cum se poate trata anxietatea??-
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 63cum sa fac sa lucrez si eu?
- 6o fi anexita?
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 3depresie sau stres?
- 4sunt foarte trista fara vreun motiv anume, ma autocritic, am stari de somnolenta excesiva
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 15depresie - sa iau sau nu medicamente?
- 10Ce sa aleg, ce imi spune inima sau ce spun parintii?
- 18Anxietate, atacuri de panica sau?
- 5Sufar de anxietate si depresie de cativa ani, un sfat va rog
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica