nu stiu cum...

18-02-2008
dollly
Nu este medic/terapeut
dollly
mi-am inceput viata sexuala de aproximativ 2 ani cu acelasi baiat cu care sunt si acum.lui ii plac noutatile, pozitii noi...sunt deschisa oarecum la chestiile astea nu ptk imi face mie o deosebita placere ci ptk vreau sa se simt a bine, sa-i placa sa fie cu mine, ca eu oricum nu pot avea orgasm...(nu stiu de ce nu simt ) lui ii place sa stau deasupra dar mie nu prea ptk nu stiu cum sa ma misc si ma cam doare dak ma atrunde mai adanc...si mi-e jena de acest lucru...ce pot face sa pot scapa de jena si sa pot sta si eu deasupra ca-i place fff mult!!!! ce sa fac???
4 comentarii
0
18-02-2008, ora 00:00
Alexiaaa
Nu este medic/terapeut
Alexiaaa
acelashi lucru am patzit shi eu...cred k se datoreaza faptului k nu suntem experimentate si nu comunicam sufiecient cu iubitzii noshtri. inceark sa vb cu el si sa te invetze el.oarecum. si dak stai deasupra nu te gandi sa nu gresesti, sa nush ce... fa exact ce simtzi... si lasa-te purtata de val :D shi nu-tzi fie frik pt k nimic nu poate fi greshit! :D
0
18-02-2008, ora 00:00
bitzy
Nu este medic/terapeut
bitzy
de acord !COMUNICATI!stiu ca suna a cliseu da rezolva multe probleme..asa o sa te inteleaga la inceput si nu o sa mai existe poate mici conflicte:ca de ce nu vrei sa stai deasupra, si o sa fii si u mai relaxata astfel incat sa nu stai cu gandul la actul sexual in sine adica in genul "ce mutare sa fac?ce urmeaza?oare as face bine?"daca sunteti de 2 ani parteneri in pat...e dragoste..asa ca las-o sa fie dragoste si o sa ai orgasm..fii mai relaxata..si desi crezi ca este posibil sa nu te inteleaga, , , vei ramane uimita de cat de deschisi sunt baietii :)iti zis din propria experienta.deci concluzia:Comunica si anunta-ne de rezultat:* bia
0
20-04-2008, ora 00:00
ubuthaaaa
Nu este medic/terapeut
ubuthaaaa
aceasi problema identica am shi eu.dar imi fac curaj defiekre data sa ma las condusa de emotii, sa fac ce imi trece prin kp...imi este jena...nu oj fi aja toata viatza...NE TREBUIE PUTINA EXPERIENTA, , , atata tot.
0
08-06-2008, ora 00:00
sexy_&_rea
Nu este medic/terapeut
sexy_&_rea
of dumnezeule.mai fetelor ! voi nu va dati seama de puterea pe care o avem asupra lor! femeia conduce DEASUPRA ! knd stai deasupra face ce vrei iei cat vrei tu contezi atunci! ce nu e clar! normal k il inebunesti in 5 secunde in care indraznesti sa stai deasupra pt ca si barbatilor le place sa se simta dominati la pat ! va trebuie putin tupeu dar fff putin..numai pana te urci unde trebuie si mult dar muuuuult egoism sa ai ce vrei..egoismul tau de a te face satisfacuta si cand te aude cum faci ca o fiara de placere il inebuneste si il multumeste si pe el ca a putut sa iti ofere clipe de neuitat! nu stiti ce pierdeti daca nu incercati sa va simtiti stapane ! succes fetelor! ast rezultale bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.