Nu stiu ce sa mai fac... :(
Buna seara, nu stiu ce sa mai fac. Acum 3 luni am fost diagnosticat cu distonie neurovegetativa, adica atacuri de panica si anxietate. De 2 saptamani a inceput sa ma doare mana si sa nu ma mai intepe aproape deloc inima, dar sa ma doara cand respir. Am mai patit sa ma doara inima cand respiram la inceput, cand am fost diagnosticat. In momentul de fata sunt internat in spital din cauza unor dureri abdominale, credeti ca poate fi tot de la anxietate sau acum chiar e o problema serioasa? Imi e teama sa nu am ceva grav si eu sa cred ca e de la anxietate.
4 comentarii
Anxietatea e o boala. Trebuie tratata. Sunt peste 20 de medicamente la noi in tara care o trateaza. Trebuie sa gasiti unul care vi se potriveste si sa vedeti daca va dispar simptomele.
Sunt calmante, nu vindeca, doar calmeaza. Anxietatea trece in cel putin 3 luni cu un plan facut. Anxietatea nu este o boala, ea nu este reala, are simptome reale dar nu este reala.
In principiu, anxietatea nu este o boala, depresia da.Si eu am anxietate, nici nu stiu de cand.La mine se manifesta prin insomnie, nu stiu daca e cronica sau nu si nici nu ma intereseaza, iar, in trecut, prin cateva atacuri de panica, vreo 5-6.Nu stiam ce sunt, m-am documentat, am aflat ca nu te omoara si de atunci, n-au mai aparut.As mai vrea unul ca "sa simt " acele simptome care, daca stai nemiscat 5 minute si respiri abdominal, trec.Sunt "fan"al benzodiazepinelor, desi stiu ca produc toleranta si dependenta dar le schimb la 2 luni, maximum 3.Acum iau seara bromazepam, o pastila si nitrazepam, hipnotic, o pastila.Dorm 8 ore, bine.Peste o luna trec pe Anxiar si zopiclona(Imovane), hipnotic, juma de pastila ca asta-i mai tare un pic fata de nitrazepam.Si tot asa.Le suport pe toate, nu au niciun efect secundar.Cand vorbesc cu psihiatrul, radem de faptul ca foarte multi se feresc de a lua benzodiazepine ca provoaca dependenta.Pai provoaca daca nu respecti prospectul...
Bai baieti, nu va lasati prostiti de criminalii cu diploma si halat cu buzunarul larg.
Bai baieti! Aia sunt la facut de bani pe spinarea celor ca nu stiu sa se informeze.
Voi credeti ca ciobanul din varful muntelui care traieste pana la 100 de ani si are maninile ca niste ciocane se duce la doctoral de tampiti sa se trateze.
Tot ce este pastila chimica care se joaca cu creierul este ca si cum ai pune cheia franceza in motor cand masina merge.
In SUA si Canada se fac bani la greu din prescrierea de chimicale care dau dependent, criminalul in halat lucreaza mana in mana cu farmaciile si scolile (universitati). Este un cartel de criminali. Nu va lasati prostiti.
NU LUATI PASTILE CHIMICE PENTU CREIER.
Cred ca un pahar de bere si vin e mai bun decat otravurile chimice.
Informativa, starea prosta de sanatate in general (depresia) poate avea mai multe cause:
1) stress cronic
2) mediu toxic
3) DAR CEL MAI DES ESTE ALIMENTATIA CHIMICA - MANCARE MOARTA FARA NUTRIENTI
4) drogarea prin mancare (mancat in regim de soarece 24 de ore din 24) in special zahar
Cele mai comunte deficiente fizice/alimentare in societatea actulala cu mancare falsa chimica sunt:
- magnesiu, potasiu (lipsa pentru ca nu se mananca legume zilnic)
- vitamin D3, K2 (lipsa pentu ca nu se sta la soare si nu se mananca manacare buna (fermentata)
- complexul de vitamin B
- inbalanata dintre Omega 3 si Omega 6, se consuma mult prea mult omega 6 (uleirui vegetale).
- lipsa de miscare in natura, relaxare (eliminate TV si calculatoru cel putin cateva zile bune din sapapamana)
- mancatul excesiv de zahar distruge organismal (zaharul este un drog latent nu mancare)
Consumul de: legume, Omega 3 (peste gras), nuci, suplimentarea cu vitamin D3 si magneziu fac minuni pentru afectiunile pshinice
Postul intermittent si mersul pe jos sau orice forma de miscare fizica la fel.
Aceste nu vor fi recomandate de medic pentru ca o sa va insanatosesca si nu mai treceti pe la el.
Voi trebuie sa treceti pe la buzunarul din halat, natarailor. O sa ajungeti niste epave, cu creierul in pioneze daca mai luati hapuri chimice.
Trezestete Romane din somul cel de moarte.
Bai baieti! Aia sunt la facut de bani pe spinarea celor ca nu stiu sa se informeze.
Voi credeti ca ciobanul din varful muntelui care traieste pana la 100 de ani si are maninile ca niste ciocane se duce la doctoral de tampiti sa se trateze.
Tot ce este pastila chimica care se joaca cu creierul este ca si cum ai pune cheia franceza in motor cand masina merge.
In SUA si Canada se fac bani la greu din prescrierea de chimicale care dau dependent, criminalul in halat lucreaza mana in mana cu farmaciile si scolile (universitati). Este un cartel de criminali. Nu va lasati prostiti.
NU LUATI PASTILE CHIMICE PENTU CREIER.
Cred ca un pahar de bere si vin e mai bun decat otravurile chimice.
Informativa, starea prosta de sanatate in general (depresia) poate avea mai multe cause:
1) stress cronic
2) mediu toxic
3) DAR CEL MAI DES ESTE ALIMENTATIA CHIMICA - MANCARE MOARTA FARA NUTRIENTI
4) drogarea prin mancare (mancat in regim de soarece 24 de ore din 24) in special zahar
Cele mai comunte deficiente fizice/alimentare in societatea actulala cu mancare falsa chimica sunt:
- magnesiu, potasiu (lipsa pentru ca nu se mananca legume zilnic)
- vitamin D3, K2 (lipsa pentu ca nu se sta la soare si nu se mananca manacare buna (fermentata)
- complexul de vitamin B
- inbalanata dintre Omega 3 si Omega 6, se consuma mult prea mult omega 6 (uleirui vegetale).
- lipsa de miscare in natura, relaxare (eliminate TV si calculatoru cel putin cateva zile bune din sapapamana)
- mancatul excesiv de zahar distruge organismal (zaharul este un drog latent nu mancare)
Consumul de: legume, Omega 3 (peste gras), nuci, suplimentarea cu vitamin D3 si magneziu fac minuni pentru afectiunile pshinice
Postul intermittent si mersul pe jos sau orice forma de miscare fizica la fel.
Aceste nu vor fi recomandate de medic pentru ca o sa va insanatosesca si nu mai treceti pe la el.
Voi trebuie sa treceti pe la buzunarul din halat, natarailor. O sa ajungeti niste epave, cu creierul in pioneze daca mai luati hapuri chimice.
Trezestete Romane din somul cel de moarte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tulburari neurovegetative
- 3distonie neurovegetativa
- 3este astm alergic sau distonie neurovegetativa
- 1Este vreo difereranta intre disfunctie vegetativa si tulburare de anxietate generalizata?
- 17Probleme digestive?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 2Distonie neurovegetativa
- 0Semne ale distoniei neurovegetativa sau tarhicardie?
- 0Tahicardie
- 4Disfunctie Neuro-vegetativa?
- 2Privire in gol
- 1Distonie neurovegetativa sau altceva?
- 3Anxietate sociala, Distonie, Derealizare/Depersonalizare
Mai multe informații despre: distonia neuro-vegetativă