Disfunctie Neuro-vegetativa?

13-01-2021
andrei181
Nu este medic/terapeut
andrei181
In urma cu aproximativ 8-9 luni au inceput sa am niste simptome care ma deranjeaza si care nu stiu de unde vin. Mentionez ca am fata mai rosie si sunt mereu imbujorat, palpitatii, dureri de cap, stari de neliniste, adorm mult mai greu, cateodata simt cum mi se incalzesc si inrosesc mainile, am facut mai multe analize care sunt ok. Nu stiu daca aceste simptome au aparut in urma unor circumstante nefavorabile. Deobicei asociam aceste simptome cu momente cand eram anxios.
Un medic neurolog mi-a prescris Duloxetina pentru anxietate generalizata (chiar daca i-am spus ca simptomele nu vin de la ganduri sau de la frici) si cand l-am luat am vomitat si mi-a venit foarte rau si nu cred ca imi facea vreun bine. Nu stiu de unde vin simptomele astea care sunt deranjante si care ma impiedica sa imi reiau viata si ma simt cumva blocat..
4 comentarii
1
13-01-2021, ora 22:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti somatizari de anxietate. E anxietate, chiar daca nu apar ganduri anxioase inainte. Mergeti la medic si schimbati tratamentul. Trebuie sa aveti rabdare cu tratamentul minim 2-4 saptamani pana isi face efectul.
1
14-01-2021, ora 00:39
andrei181
Nu este medic/terapeut
andrei181
Multumessc pentru raspuns. Cui as putea sa ma adresez pentru asa ceva psiholog, psihiatru ? deja problemele astea dureaza de ceva timp...
1
14-01-2021, ora 08:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Psihiatru, psiholog.
1
14-01-2021, ora 12:56
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Faceti si un consult de medicina interna. Exista foarte multe cauze organice de sindrom flushing, care trebuie excluse inainte de a atribui simptomele anxietatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Piele roșie pe față (înroșirea feței) - cauze și tratament
  • Fața roșie
  •