Disfunctie Neuro-vegetativa?
In urma cu aproximativ 8-9 luni au inceput sa am niste simptome care ma deranjeaza si care nu stiu de unde vin. Mentionez ca am fata mai rosie si sunt mereu imbujorat, palpitatii, dureri de cap, stari de neliniste, adorm mult mai greu, cateodata simt cum mi se incalzesc si inrosesc mainile, am facut mai multe analize care sunt ok. Nu stiu daca aceste simptome au aparut in urma unor circumstante nefavorabile. Deobicei asociam aceste simptome cu momente cand eram anxios.
Un medic neurolog mi-a prescris Duloxetina pentru anxietate generalizata (chiar daca i-am spus ca simptomele nu vin de la ganduri sau de la frici) si cand l-am luat am vomitat si mi-a venit foarte rau si nu cred ca imi facea vreun bine. Nu stiu de unde vin simptomele astea care sunt deranjante si care ma impiedica sa imi reiau viata si ma simt cumva blocat..
Un medic neurolog mi-a prescris Duloxetina pentru anxietate generalizata (chiar daca i-am spus ca simptomele nu vin de la ganduri sau de la frici) si cand l-am luat am vomitat si mi-a venit foarte rau si nu cred ca imi facea vreun bine. Nu stiu de unde vin simptomele astea care sunt deranjante si care ma impiedica sa imi reiau viata si ma simt cumva blocat..
4 comentarii
Aveti somatizari de anxietate. E anxietate, chiar daca nu apar ganduri anxioase inainte. Mergeti la medic si schimbati tratamentul. Trebuie sa aveti rabdare cu tratamentul minim 2-4 saptamani pana isi face efectul.
Multumessc pentru raspuns. Cui as putea sa ma adresez pentru asa ceva psiholog, psihiatru ? deja problemele astea dureaza de ceva timp...
Faceti si un consult de medicina interna. Exista foarte multe cauze organice de sindrom flushing, care trebuie excluse inainte de a atribui simptomele anxietatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tulburari neurovegetative
- 1Este vreo difereranta intre disfunctie vegetativa si tulburare de anxietate generalizata?
- 0Roseata fetei
- 0fata si mainile foarte rosii
- 9Rosu la fata permanent
- 17Probleme digestive?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 2fata rosie dupa amiaza
- 2Fata rosie, senzatie de caldura, cearcane, oboseala.
- 1Roseata fetei durere de cap
- 0Semne ale distoniei neurovegetativa sau tarhicardie?
- 4Nu stiu ce sa mai fac... :(
- 2Privire in gol
- 1Distonie neurovegetativa sau altceva?
- 3Anxietate sociala, Distonie, Derealizare/Depersonalizare
Mai multe informații despre: distonia neuro-vegetativă fata rosie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: