Nu poate sa rămînă insarcinata! vreau sa stiu ce anume nu fac corect

06-08-2019
nicolai-f
Nu este medic/terapeut
nicolai-f
mesajul meu e ca sotia nu poate sa rămînă insarcinata sau eu ceva nu corect fac? Am un copil de 7 anișori, copilul meu a venit din prima încercare, după 9 luni sa nascut, acum după 7 ani ma stărui si testul e negativ, deja a 2 lună test negativ, vreau sa stiu ce anume nu fac corect, sau poate sunt zile speciale precum ovulatia, la sotie menstruatia e cam nu cum trebuie, lună trecuta a fost pe data de 2 (iunie) lună aceasta sa inceput pe 31 (iulie ) e mereu nervoasă si stresata, vreau sa stiu cîte zile trebuie sa facem dragoste pentru a concepe un copil e deajuns 1 zi ? Sau 2 zile ? (In sens să-mi fac trebui de bărbat) sau de vina e stresul? Ce se intimpla daca voi incerca in fiecare zi timp de 3-4zile ? Stiu ca spermatozoizii trăiesc timp 4-5 zile in corp femeii, vreau si eu un sfat pentru ca credeam ca stiu totul dar se vede ca multe ce nustiu...Astept raspuns la aproape toate întrebările mele plus ceia ce nustiu, vrem tare sa avem încă un copil dar nu se primeste.am facut-o chiar si in timpul menstruatie si e negativ.i
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul