nu ma evitati ca nu mai dorm innoaptea asta :|
Buna, am si eu o intrebare, poate o sa par mai prostanaca dar nu sunt prea informata si imi este f frica :(...acum 3 zile mi-a trecut ciclul si azi m-am "jucat"putin cu prietenul meu, si :D sunt virgina si am incercat sa o facem dar ma durea f rau, iar cand el a ejaculat nu a ejaculat in mn dar stiu ca inainte mai curge cv...pot ramane gravida?si stiu ca dp ce trece ciclul menstrual e o perioada de 5 zile in care nu poti ramane gravida...acum ns daca e adv, ca nu mai pot d frica si nici ns daca m-a dezvirginat ca acum ma doare putin si ns banuiesc ca daca ma dezvirgina simteam si eu nu?:( si dp aia am mai stat putin si am incercat iar:( si ma gandesc sa nu fie cv adik mi-e foarte frica...va rog lamuriti-ma si p mine ca nu dorm in noaptea asta...multumesc!!
2 comentarii
Kristiana, draga mea.dar cand te-ai jucat cu el, nu te-ai gandit ca n-o sa mai dormi noaptea..?Perioada de dupa menstruatie in care poti ramane gravida e relativa, in functie de regularitatea ciclului menstrual.In mod normal, ovulatia are loc in ziua 10-14...Iar despre dezvirginare...daca te-a penetrat.99% sa nu mai fii virgina.totusi, posibilitatea sa fii gravida este mika..Grija mai mare pe viitor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare