nu inteleg ce sa fac

26-09-2006
halastoi
Nu este medic/terapeut
halastoi
sal,..
ma numesk alex, acum 3 luni am avut o prietena cu care aveam zilnic relatii sexuale, a durat cam 2 saptamini, dupa care nu am mai vazut-o. Si am inceput sa simt ceva neobisnuit, aduca in preajma penisului ma deranja o mincarime parca vroiam sa ma scarpin, mai tirziu am observat nishte pete, am lasat tot asha cum a fost nu acordam atentzie acestor pete, dar mai tirziu au ieshit nishte paraziti de acolo, prietenii imi spun ca sint paduchi... nu shtiu ce sa fac cum sa scap de ei ?
la medic am mers,... dar acesta m-a luat in ris shi nu i-am mai spus tot pina la urma.
ce sa fac?????????????????????????
2 comentarii
0
26-09-2006, ora 00:00
mary40
Nu este medic/terapeut
mary40
parerea mea este ca ar fi bine sa razi zona pubiana in totalitate.(vezi daca observi mai bine parazitii..eventual observa asta cu o lupa..fara gluma.)..daca observi paraziti cumpara de la farmacie un unguent special ptr paduchi lati..fara jena.in rest dumnezeu cu tine(ai grija fiindca la barbati paduchii lati isi fac culcus si in zona pectorala daca esti paros)..si apropo..ai grija cu cine o pui..
0
26-09-2006, ora 00:00
mary40
Nu este medic/terapeut
mary40
tot eu sunt..in cazul in care nu exista paraziti..schimba medicul dermatolog..eventual o policlinica cu plata este mai eficienta..doctorii mai seriosi..oricum nu lasa lucrurile sa evolueze..si inca un sfat:o laba la timpul ei, face cat 10 femei..sa fii iubit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.