Disfunctie sexuala | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie sexuala

19-11-2018
Trq
Nu este medic/terapeut
Trq
Buna, am început să ies cu un tip, totul a fost perfect la început, pana cand am ajuns in pat.
Am incercat sa facem sex, dar penisul lui nu intra in erecție. Prima oară a crezut ca e din cauza oboselii, dar S-a întâmplat și a două oara la fel...Am fost cumva dezamăgită pentru ca ma gândeam ca nu il atrag fizic. Sa continui sa ies cu el, sau sa închei orice contact si discuție cu el? Mentionez faptul că îmi este si teama sa mai incerc sa fac sex cu el pentru ca ma gandesc ca se va intampla acelasi lucru!
2 comentarii
1
20-11-2018, ora 09:44
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

cauzele pot fi atat de ordin mecanic cat si psihologic, poate ii este teama sa nu se prezinte la inaltime si acest lucru il inhiba si inhiba si erectia, se poate sa va placa foarte mult si sa fie inhibat. Incercati sa vorbiti sa vedeti daca s-a mai intamplat si in trecut cu altcineva si sa il sfatuiti sa apeleze la un medic urolog si daca nu este ceva organiz-fizic-mecanic sa apeleze la un psiholog specializat in sexologie; aceste disfunctii sunt rezolvabile si in mare parte din cazuri au la baza teama de esec

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
0
20-11-2018, ora 10:16
Trq
Nu este medic/terapeut
Trq
Buna ziua! Multumesc din suflet de raspuns!
El spune că nu i s-a mai intamplat acest lucru. Eu ma vad cu el de aproximativ o lună, l-am întrebat când a făcut ultima oara sex si a spus că în urma cu 3 luni ă fost ultimul contact, ma gândeam ca are vreo legatura, Dar nu cred ca are. O sa mai incerc o dată, sa vad daca se va intampla la fel...oricum, când suntem pe punctul de a face sex, am impresia ca nu stie cum sa o faca, deși are 28 de ani, iar eu 21! Nu ma lasa sa il ating, sa il fac sa te simtă bine...Nu stiu ce sa fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: