Nu e vizibil bebe la ecografie
Buna tuturor!
Ultima mea menstruație a fost pe 30 Iulie, de curând am făcut 2 teste de sarcina și am fost plăcut surprinsă ca am rămas însărcinată. La 5 zile după ce mi-am făcut testele, am observat câteva pete de sânge maro închis pe chilot având și crampe in acea zi, panicandu-ma am sunat la salvare și am ajuns la maternitate, mi s-a făcut un control, doamna doctor spunându-mi ca aproximează ca ar fi a 5 a săptămâna de sarcina, după a urmat ecografia la care nu se vedea absolut nimic, mi s-a spus ca “e liniște”. Am întrebat-o ce sa înțeleg din acest lucru la care am primit ca răspuns “ori sarcina e timpurie și nu se vede, ori am pierdut bebele” mi s-a recomandat no Spa 40 și repaus. Intre timp am mai făcut 5 teste toate ieșind pozitive.
Astăzi am avut programarea propriu zisa la medic, la fel nu se vede nimic pe ecografie, doar mucoasa… mi s-a recomandat analize de sânge și după vedem ce se întâmpla. Am mai avut scurgeri de sânge intre timp, dar nu abundente.
A mai întâmpinat cineva aceasta problema? Va mulțumesc
Ultima mea menstruație a fost pe 30 Iulie, de curând am făcut 2 teste de sarcina și am fost plăcut surprinsă ca am rămas însărcinată. La 5 zile după ce mi-am făcut testele, am observat câteva pete de sânge maro închis pe chilot având și crampe in acea zi, panicandu-ma am sunat la salvare și am ajuns la maternitate, mi s-a făcut un control, doamna doctor spunându-mi ca aproximează ca ar fi a 5 a săptămâna de sarcina, după a urmat ecografia la care nu se vedea absolut nimic, mi s-a spus ca “e liniște”. Am întrebat-o ce sa înțeleg din acest lucru la care am primit ca răspuns “ori sarcina e timpurie și nu se vede, ori am pierdut bebele” mi s-a recomandat no Spa 40 și repaus. Intre timp am mai făcut 5 teste toate ieșind pozitive.
Astăzi am avut programarea propriu zisa la medic, la fel nu se vede nimic pe ecografie, doar mucoasa… mi s-a recomandat analize de sânge și după vedem ce se întâmpla. Am mai avut scurgeri de sânge intre timp, dar nu abundente.
A mai întâmpinat cineva aceasta problema? Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cand pot face prima ecografie pt bebe?
- 5Ecografie 7 saptamani. Este vreo problema ca sacul este prea mare?
- 4la ecograf nu a putut sa ii vada inimioara
- 6sarcina ecograf 14 saptamani
- 1Cand se vede bebe la eco?
- 3Ecografie 22 saptamani
- 4Sarcina incipienta
- 2Sarcina incipienta-prima ecografie
- 0Se poate insela ecograful in privinta cu data exacta a sarcini?
- 5Ecografie și sarcina
- 0Ajutati-ma! morfologia fetala, bebe are stomacul mai mic decat ar fi normal
- 0Stomac marit in volum
- 0Sac vitelin mic
- 0Restricția creșterii fetale intrauterine la făt???
- 0Ajutati-ma ! medicul mi-a recomandat sa intrerup sarcina
- 0Creier dispărut - sarcina 17 saptamani
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
Mai multe informații despre: Ecografia in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: