Ajutati-ma - varsta gestationala
Buna ziua Am.o intrebare care ma macină am 19 săptămâni asa cum mi-a spus la ecograf dar problema mea e alta nu as avea cum sa am mai mult 18 si 4 maxim deoarece soțul meu nu a fost acasa iar eu nu am avut alt contact sexual e posibil sa fie o eroare ? Va rog sa ma ajutati sunt foarte stresata
1 comentarii
Buna ziua,
ecografia arata marimea embrionului care nu intotdeauna se potriveste cu varsta calendaristica calculata de dvs (din cele spuse de dvs ar fi o diferenta de 3 zile), in plus ovulul nu se fecundeaza neaparat in ziua ovulatiei sau a contactului sexual, ci poate fi fecundat pana la 3-5 zile, spermatozoizii pot rezista in vagin in functie de mucusul cervical intre 3 si 5 zile deci in oricare din acest interval ovocitul poate fi fecundat si sa rezulte un embrion)
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
ecografia arata marimea embrionului care nu intotdeauna se potriveste cu varsta calendaristica calculata de dvs (din cele spuse de dvs ar fi o diferenta de 3 zile), in plus ovulul nu se fecundeaza neaparat in ziua ovulatiei sau a contactului sexual, ci poate fi fecundat pana la 3-5 zile, spermatozoizii pot rezista in vagin in functie de mucusul cervical intre 3 si 5 zile deci in oricare din acest interval ovocitul poate fi fecundat si sa rezulte un embrion)
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ca 125 valoare sarcina
- 1interpretare echo
- 3Ecografie 22 saptamani
- 217 săptămâni de sarcina - cam în ce zi a rămas însărcinată?
- 2Sarcina incipienta-prima ecografie
- 0Varsta ecografica cat este de exacta?
- 1Daca e cev grav? dopller morfologia 22 sapt si 6 zile
- 0Se poate insela ecograful in privinta cu data exacta a sarcini?
- 5Ecografie și sarcina
- 1Ecografie baitel sau fetita?
- 0Stomac marit in volum
- 0Ecografie 5D - au observat la fat un focus intracavitar ventricul stang
- 0Sac vitelin mic
- 0Chist rinichi fat la ecografia pentru trim.2 cu morfologie
- 0Restricția creșterii fetale intrauterine la făt???
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
Mai multe informații despre: Ecografia in sarcina Evaluarea varstei gestationale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: