Ajutati-ma - varsta gestationala
Buna ziua Am.o intrebare care ma macină am 19 săptămâni asa cum mi-a spus la ecograf dar problema mea e alta nu as avea cum sa am mai mult 18 si 4 maxim deoarece soțul meu nu a fost acasa iar eu nu am avut alt contact sexual e posibil sa fie o eroare ? Va rog sa ma ajutati sunt foarte stresata
1 comentarii
Buna ziua,
ecografia arata marimea embrionului care nu intotdeauna se potriveste cu varsta calendaristica calculata de dvs (din cele spuse de dvs ar fi o diferenta de 3 zile), in plus ovulul nu se fecundeaza neaparat in ziua ovulatiei sau a contactului sexual, ci poate fi fecundat pana la 3-5 zile, spermatozoizii pot rezista in vagin in functie de mucusul cervical intre 3 si 5 zile deci in oricare din acest interval ovocitul poate fi fecundat si sa rezulte un embrion)
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
ecografia arata marimea embrionului care nu intotdeauna se potriveste cu varsta calendaristica calculata de dvs (din cele spuse de dvs ar fi o diferenta de 3 zile), in plus ovulul nu se fecundeaza neaparat in ziua ovulatiei sau a contactului sexual, ci poate fi fecundat pana la 3-5 zile, spermatozoizii pot rezista in vagin in functie de mucusul cervical intre 3 si 5 zile deci in oricare din acest interval ovocitul poate fi fecundat si sa rezulte un embrion)
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cand pot face prima ecografie pt bebe?
- 1ecogarfie sarcina
- 4la ecograf nu a putut sa ii vada inimioara
- 1Nu se vede embrionul
- 0Sapatamana 6 sarcina
- 0Femur scurt in saptamana 22 de sarcina
- 4Sarcina incipienta
- 0Varsta ecografica cat este de exacta?
- 0Sarcina 37 de săptămâni
- 1Daca e cev grav? dopller morfologia 22 sapt si 6 zile
- 0Ajutati-ma! morfologia fetala, bebe are stomacul mai mic decat ar fi normal
- 0Stomac marit in volum
- 0Chist rinichi fat la ecografia pentru trim.2 cu morfologie
- 028de săpt de sarcină
- 5Stomac greu vizibil sarcina 30 saptamani
- 0Nu e vizibil bebe la ecografie
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
- 0Probleme morfologie T2
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
Mai multe informații despre: Ecografia in sarcina Evaluarea varstei gestationale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: