Nu am orgasm

30-12-2009
madalina16
Nu este medic/terapeut
madalina16
Am 16 ani si mi-ai inceput viata sexuala de 9 luni. De atunci eu cu partenerul mel (cel care ma dezvirginat), adik am avut un singur partener, incercam sa gasesc eu placerea... El are intotdeauna orgasm..Am incercat de toate. Eu nu am avut niciodata orgasm, nu simt nimic special si nici la masturbare nu se intampla nimic... Defapt nu-mi dau seama ce ar trebui sa simt, dar nu simt caldura, tremurici, placere si nici nu curge nici un lichid(adik in afara de acel, , lubrifiant natural". Ajutatima va rog! Sunt frigida?
2 comentarii
0
30-12-2009, ora 01:26
madalina16
Nu este medic/terapeut
madalina16
App. Si el era tot virgin. are 21 de ani. Are penisul 15-16 cm... Il avea de 13-14 cm si a luat Vimax o luna si din lipsa de bani nu a mai luat, dar din ianuarie vrea sa ia din nou. Este dezamagit si el crede ca e prea mica. Asta sa fie? Dar eu o sint uneori pana in capatul vaginului... Si inca ceva el are o operatie de cand s-a nascut ca ia fost rasucita pielea pe penis. In plus cand neam dezvirginat mie nu mia curs sanga desi stiu ffff sigur ca nu m-am culcat cu nimeni alcineva! In plus la el desi in vreo am facuto de multe ori la el numai de vreo 2 luni e totul ok cu pilea de pe penis. adica nu i sa dat jos in primele 5 luni si dupa ce a dato cu forta jos(desi la durut ingrozitor) in urmatoarele 2 luni il durea f tare daca ii aluneca pele de pe cap. Ajutati-ma va rog!
0
30-12-2009, ora 08:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Problema dv nu e de loc rara. Se cheama frigiditate primara. Se trateaza prin homeopatie, acupunctura sau prin consiliere / psihoterapie.
Adaugă un comentariu / răspuns