nu am avut niciodata orgasm

59 comentarii 1 2
0
19-03-2009, ora 08:03
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
M-am implicat atat de mult in povestea ta pt ca in unele secvente ma regasesc si pe mine.Am avut o rel.de 3 ani cu un baiat pe care l-am iubit mul si care prin comportamentul lui ma facea fericita dar niciodata nu am simtit ce simt cu actualul.Dupa mult timp mi-am dat seama ca dragostea ce i-o port este una frateasca, nu am simtit niciodata fluturi in stomac si in rel.sexuala eram exact ca si tine.De aceea sustin ca, daca nu te simti atrasa de el sau pur si simplu ceva nu merge si nu a mers inca de la bun inceput, nu va merge niciodata oricate lucruri va face.Sincer nu as vrea sa fiu in sit.ta, eu am gasit pe altcineva pt ca asa perfect cum a fost tot a gresit mult in fata mea si nu mai puteam continua dar pe mine nu ma legau de el nici copii nici nu aveam alte angajamente.
Jaqui ai mare dreptate cu tara asta, pana nu demult ii criticam pe cei care pleaca, sustineam ca si aici poti sa traiesti bine daca vrei sa muncesti dar nu mai cred deloc asa.Familia este cel mai de pret lucru si cu siguranta va fi mai bine.
va pup fetele
0
19-03-2009, ora 08:40
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeata..din nou...iata ca am inceput sa stam la taclale si aici.Andreea daca intri te invit si pe tine la o cafea dincolo.Jaqui ma intreba aseara daca vorbesc cu tine si pe mess i-am spus ca da...fac colectie de zuze...nu stiu cum va gasesc probabil ca sunt una dintre ele...
Dar sa revenim la problema..am citit in legatura cu molestarea...da este o trauma, ce se poate rasfrange asupra vietii dar eu cred ca este mai mult cum a spus Are adica nepotrivire cu sotul tau si aici inteleg foarte bine deoarece si eu de am meu ma simt bine frateste m-am maritat cu el deoare a fost cel mai bun prieten al meu...dar am ajuns sa inteleg ca asta nu este de ajuns.Nu stiu daca se poate vorbi de o vina probabil doar imaturitatea si lipsa de experienta care si-a spus cuvantul.de ce ziceam ca nu cred ca trauma din trecut e vinovata pentru ca ai vazut ca s-a intamplat cu celalalt...in concluzie se poate
Nu sunt specialist dar cred ca urmele molestarii se vad in faptul ca te simti mereu vinovata pentru ceea ce simti ceea ce-ti doresti.daca am putea face ceva noi aici asta mi-as dori sa reusim sa facem sa te vezi ca pe o persoana normala cu dorinte si vese normale cu capul pe umar totusi care nu este o monstruozitate.
0
19-03-2009, ora 09:10
andreea_stahl
Nu este medic/terapeut
andreea_stahl
Andora, tu mereu esti draguta cu mine si incerci sa ma ridici. Intr-adevar, ma simt murdara si vinovata pt tot ceea ce s-a intamplat. Si de fiecare data cand sotul meu insista sa facem dragoste, ma simt ca atunci, stau si nu indraznesc sa zic nimic, sa ma opun. Si in momentele alea il urasc pentru asta. Il urasc tocmai ca ma iubeste si ma doreste. Probabil ca peste cativa ani voi fi aici pe forum, printre nevestele disperate ca sunt inselate de sotii lor.
0
19-03-2009, ora 09:24
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Ha..Ha.Ha.de ce disperata ? acum iar o sa mi-o iau dar n-ai prefera mai bine sa fi in forumul celor care se simt bine?.E clar ca problema asta ne depaseste, si habar nu avem ce sa spunem., poate doar un ajutor specializat te-ar putea ajuta...oricum sper sa ramanem sau sa devenim prietene..
Poate te simti asa cu sotul tau pentru ca cumva ia apartii si vezi ca o obligatie chestia asta...te simti neputincioasa si sexul nu e alegerea ta ci doar a lui..de aici ura cum ia spui tu de asta te simti mai deschisa catre cineva fara obligatii, fara al meu, fara sa te domine intr-u oarecare mod.ziceam si eu
Cuvintele sun multe despre noi daca stam sa le ascultam dar din pacate o facem rar si mai ales cu cei care conteaza pentru noi
.nu indraznesc sa zic nimic..nu indraznesc sa ma opun.Hopa...avem dreptul asta..avem dreptul de a nu ne simti niste papusi in mainile sotilor nostri...Eu am observat o chestie de ceva timp intr-un fel sau altul poate nu am ajuns sa-l urasc cum zici tu dar si eu m-am simtit asa mult timp.o facem sa evitam scandalul si reprosurile mult timp si ne simtim folosite.apoi am zis gata.daca nu vrea nu vrea si gata...faci scandal nu ai decat...acceptama asa cum sunt cand si cum vreau...a vazut ca nu are ce face mai are scapari din cand in cand dar...eu ma simt mult mai bine...si sexul e mult mai bun.
0
19-03-2009, ora 11:39
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
il urasti pt ca tu nu simti nimic cand faci dragoste cu el, il urasti pt ca o faci doar ca sa fie el multumit si pt tine este o corvoada, asta cred eu.Daca l-ai ura pt ceea ce s-a intamplat cand ai fost mica atunci ai ura toti barbatii nu doar pe el.Andora ti-a explicat mai pe larg si eu o sustin
0
19-03-2009, ora 15:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine v-am gasit fetele
Andreea, vad ca ai primit sfaturi destule de la prietenele mele dragi, asa ca depinde de tine acum sa extragi doar ceea ce este bun si prielnic tie!
are super tare topicul cu informarea!!Cred ca ar trebui sa faci cate unul zilnic, poate se mai trezesc unii la realitate!!Sa cauti in lista mea un comentariu unde ma miram de o anumita varsta si anume 15 ani, sa citesti acolo, sa vezi cum te apuca bataiala!!
Pupicei
0
19-03-2009, ora 15:56
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
are, s-a trezit sadic si a inceput sa latre ca de obicei la luna hahaha Sa intri sa citesti!!Eu m-am abtinut sa mai postez, cu toate ca era cat p-aci!Sa se spele pe cap impreuna cu LU, care cica i-a dat mesaj ceva de genul "astia au inceput sa latre la mine"!Doamne ce de specimene mai traiesc in lumea astea!!E de plans...
0
19-03-2009, ora 16:56
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Am vazut Jaqui acum vreo sapt.dar nu ti-am mai spus nimic ca sa incheiem sub.asta dar nu am dormit toata noaptea din cauza infectului cu pricina.Abia m-am abtinut sa nu-i spun vreo doua ca la usa cortului.Oricum ea este tipic femeii romance si el este un.pardon dar nu pot spune acest cuvant.
pupici fetele
0
19-03-2009, ora 18:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:D Eu abia azi am vazut :)))))))) Da-i incolo pe amandoi, ca sincer se cam potrivesc ;P Nu mai ma leg la cap, ca imi fac nervi degeaba!Prostul tot prost ramane pana cand moare...Daca ar durea prostia omeneasca, iti dai seama ce de vaicareli auzeam ;))))))))))))))
Te pupic
0
05-06-2009, ora 15:28
draguta22
Nu este medic/terapeut
draguta22
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine printre voi? Vad ca nu s-a mai postat demult pe aici! Andreea, te rog da un semn si cred ca o sa avem ce discuta.
0
10-06-2009, ora 16:51
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Am citit intreaga discutie vis a vis de subiectul asta si imi ramane in minte intrebarea.." ce e mai important familia sau orgasmul?"..pe acelasi principiu zeci de femei raman in casnicii nefericite, agresate fizic si psihic. Orice copil in orice casnicie va fi mult mai fericit langa o mama linistita, senina decat intr-o "familie" formata dintr-o mama agresata si un tata violent.
Femeia are aceleasi drepturi de a se simti implinita ca orice barbat. Existenta unui copil nu te anuleaza ca femeie; acest stereortip a generat infidelitatea barbatilor de-a lungul timpului, transformarea vizibila a unei femei in mama cu norma intreaga si atat, stinge si cea mai puternica flacara intr-o casnicie.
Copiii sunt o minune in viata oricarei familii insa dorinta de a te simti femeie, de a fi dorita, de a simti placere sexuala alaturi de sotul tau sunt aspecte importante in echilibrul psihologic al unei femei.
0
10-06-2009, ora 17:06
draguta22
Nu este medic/terapeut
draguta22
Buna, Klarisse.sunt perfect de acord cu tine si imi place ca gandesti deschis.
Eu cred ca e important pt o femeie sa se cunoasca foarte bine in primul rand pe sine inainte de a se lansa intr-o casnicie, sa stie exact ce vrea, sa stie care este motivul pt care sta langa barbatul pe care l-a ales. pt ca de multe ori, asa cum am citit si in cazul andreei, motivul s-ar putea sa fie de alta natura, ca de exemplu, o trauma din copilarie.
Nu ne poate garanta nimeni ca vom fi fericiti toata viata alaturi de un om sau altul, dar e cel mai bine sa facem in asa fel incat sa ne simtim bine in pielea noastra. chiar daca asta presupune sa punem capat unei casnicii si sa ne ridicam pe toata lumea in cap.
0
01-07-2009, ora 14:19
monik25
Nu este medic/terapeut
monik25
Am citit tot ceea ce s-a scris referitor la atractia fata de un alt barbat si neimplinirea orgasmului.cu persoana pe care o iubesti...si vreau sa va marturisesc urmatoarele: de la 16 ani sunt cu acelas barbat acum am 23 de ani si cu el mi-am inceput viata sexuala, in prezent locuim impreuna iar anul trecut nu am mai rezistat tentatiei si m-am culcat cu un tip din facultate.unul misto cu care am tot cochetat vreo 3 ani.in ultimul an nu am mai rezistat si m-am gandit sa vad cum este.poate e mai bne.poate o sa am orgasm insa nu.nu am ajuns la orgasm.insa am simtit o placere extraodinara.nu e mare diferenta.e diferenta de stil si cam atat. stiu ce inseamna sa fii atrasa de cineva si daca nu aveai copii nu aveai nik de pierdut, insa asa.nu iti recomand.este foarte dificil mai ales ca daca vei avea parte de o partida buna.te vei gandi la el cam des iar asta iti va afecta linistea familiei. eu si acum mai vb cu tipul resp, tanjesc sa il vad, mi se face dor si doar atta.am reusit sa ma abtin dar mi-am compicat viata.ma gandesc la el in conditiile in care eu o sa fac nunta. e frumos dar periculos si se complica situatia rau.suntem colegi si la master acum
0
29-07-2009, ora 13:46
Maldina
Nu este medic/terapeut
Maldina
mda, nu-i prea roz situatia. ce-ti pot spune e sa mergi... pana la capat cu noul barbat. e simplu pentru ce: daca nu mergi vei fi mereu curioasa. mai ales ca pana la sotul tau nu ai cunoscut un altul. dar cu noul trebuie sa fii foarte foarte sincera. adica sa-i spui ca nu e decat o relatie sexuala, bazata pe atractie chimica si fizica si atat. ca nu vei divorta pe el si nici lui sa nu-i ceri prea mult. pt ca nu-i fair play. stii? trabuie sa-ti restabilesti foarte clar care-ti sunt prioritatile in viata ta. e clar ca atata timp cat clocotesc hormonii, nu poti face curat in capsor. e clar. de asta iti zic du-te cu el, simte-te bine, si poate chiar mai mult vei invata lucruri noi despre intimitate, orgasm, placere, pe care le vei experimenta ulterior cu sotul tau. reinvata sa-ti privesti sotul admirativ. schimba-i parfumul, hainele, hobby urile, etc. iar cand esti cu sotul tau in pat, chiar sa fii prezenta si cu mintea, nu doar fizic. sa te gandesti doar la VOI2. nu la altceva sau la ziua de maine:). incercati sa mergeti voi2 undeva, intr-un loc nou. vei vedea ca merge. bafta!
0
29-07-2009, ora 14:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salut fetele!
coralor, ceea ce spui tu este frumos, numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ!Daca este mai atrasa de noul tip, exista posibilitatea ca viata de familie sa se duca de rapa!Asa ca cel mai corect ar fi sa se hotarasca de care baricada este, pt ca asa isi insala atat sotul cat si iubitul!sau ce o fi el... Iar daca ei ii sta gandul mai mult la iubit/amant, nu prea exista posibilitatea sa ii acorde sotului aceeasi tandrete, numai daca este o actrita foarte buna!Eu una nu sunt de acord cu asa ceva!Daca sotul ei ar incerca si el senzatii noi, ma intreb cum s-ar termina relatia lor sau unde se va ajunge?!
0
29-07-2009, ora 14:30
Maldina
Nu este medic/terapeut
Maldina
auzi, jaquelinne, sau cine oi fi. te cam dai ioana darc sau maica teressa. mai lasa-ma naibii cu moralitatea ta! ai inteles? de obicei astia care se dau evlaviosi si familisti convinsi si cu pricipii si valori despre familie, sunt de fapt cu mari repetentii in familie si mai ales corijenti ca si parinti. nu o mai judeca si nu-i mai da sfaturi si nu mai arunca tu prima in cele care-si insala barbatul sau cei care-si insala femeia. te pomenesti ca la tine in familie o fi armonie si toata ziua cantati la harpa? ia arunca intre timp un ochi in familia ta de vezi daca e asa cum scrii pe aici ca e. toata roz si cu turta dulce. daca e asa cum pretinzi, cum de ai timp de net si forumuri? sotul si copilul stie? eu macar recunosc ca exista probleme in orice familie sau in orice viata. cine zice altfel minte. de fapt nu trebuie sa-i dai tu andreei ultimatul sa se hotarasca daca e de casa sau e c...va. de fapt hotaraste-te tu daca minti sau nu. e simplu, nu? daca ai viata perfecta asa cum pretinzi, ai avea capacitatea s-o intelegi si sa-i respecti deciziile de "mare prietene" ce esti tu pe acest site. andeea, mama, nu baga pe nimeni in seama, nici macar pe nimeni. fa ce-ti spune sufletul tau sa faci. nu fi sclava nici a sotului, nici a amantului, nici a copiilor, nici a netului, nici macar a placerilor tale ascune. fii cu Dumnezeu inainte. ATAT. El stie de ce ti-a dat ispita asta in viata ta. Cu siguranta tot El stie ce ai de invatat din asta, pt ca nimic nu e intamplator. Iar El te iubeste asa cum esti, pt ca esti un simplu om muritor cu bune si rele si altfel n-am fi oameni, am si Sfinti. asa cum pretinde doamna jaquelinne. numai bine. pa
0
29-07-2009, ora 14:44
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
auzi coralor sau cine dracu te-oi crede, se vede de la posta ca ai mari probleme pe plan sentimental, de tot de agiti atat sa iti impui propiile experiente banuiesc!!Ca sunt sigura ca ai vb din trairile tale!
Cine dracului a facut referiri acum la andreea??Pune-ti ochelari daca nu mai vezi bine, probabil din cauza nervilor ti s-a incetosat si vederea!!Eu am postat pt monik25, pt ca andreeei i-am zis ceea ce am avut de zis la inceput!!!Si la mine in familie au fost probleme, unde puii mei ai citit tu ca am o viata roz si cu turta dulce??Dar din punctul meu de vedere, fiind o familista convinsa, nu este corect sa iti inseli sotul/a, iubitul/a si daca o faci, o faci pe propria raspunde si iti vei asuma si rascurile!!
Si am timp pt forumuri si pt mess daca te intereseaza atat de mult, dar fii sigura ca nu am timp pt persoane ca si tine, frustrate si complexate, care se ratoie in stanga si in dreapta, fugiti oameni buni si inselati-va pana si propiul suflet, pt placerile trupesti!!mai SCUTESTE-MA!!Se poate ca cineva sa greseasca, este omenesc, dar daca devine o obisnuinta deja ar trebui ridicate mari semne de intrebare!!
Si pt cunostintele tale, pe forum am intrat cu problemele mele de sanatate si imi voi face timp pt orice, dar oricum nu cred ca este treaba ta, ca nu esti Dumnezeul cel mare sa ma judeci tu pe mine!!!
Ia o gura de aer, ca probabil clocotesti!!Racoreste-te un pic!!
0
29-07-2009, ora 14:50
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Ha.Ha.ma amuz copios citind.pe de o parte ca ai facut-o pe Jaqui Maica Teresa.nu e.e cam lup moralist ea asa.Ai dreptate Coralor.bun venit in club.poate ma ia in suturi Jaqui da imi placi.Dar trebuie sa ti spun ca nu ai inteles ce zice Jagui ea doar incearca sa deschida ochii.
Oricum povestea andreei e veche.chiar pe unde umbli.nu am mai primit nimic de la tine
Daca vezi mesajul sper sa intri pe mess sa-mi lasi macar un mesaj.
0
29-07-2009, ora 15:01
Maldina
Nu este medic/terapeut
Maldina
da, buna, andora, sunt cora, din timisoara, sunt consilier de profesien am un copil, ca orice om am si caderi si ridicari, eu chiar cred in fericire, insa pacat ca ea nu tine mult. in generel sunt optimista si cu cat ma loveste viata mai tare, cu atat o iubesc mai mult! sunt aici din pura intamplare, cautam niste medicamente pe net si asa am dat de forumul vostru. chiar incepe sa ma intereseze. vis-a-vis de jaquelline: imi pare rau daca am citit gresit mesajul tau. pentru asta nu e cazul sa ma dai dr...cului, celui cu coarne, pt ca e plina de coarne, cel mai greu e sa ni le taiem si sa fim umani, frumos si din partea ta acum ar fi sa-ti ceri scuze ca m-ai injurat ca nu dorim sa ajungem la abuzuri, mai ales ca tu esti bisericoasa si credincioasa. daca n-o faci asta e. o iau ca pe un orgoliu de-al tau. in fine, crede-ma pot trai cu asta. acum pt andora: am citit ceva despre poveste ta. chiar imi place sa ajut. astfel ma simt utila. daca jaquell crede ca sunt o frustrata, e treaba ei. eu stiu cum sunt si nu dau explicatii, dar nici nu cer. daca doresti, andora sa ma intrebi ceva, orice, iti stau la dispozitie. imi face placere. sa auzim de bine
0
29-07-2009, ora 15:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu mai rade ando!!Nici una nici doua, se ratoie pe forum in stanga si-n dreapta, ca am citit sporadic comentariile ei de pana acum si nu stie decat sa spuna:iesiti in doi, beti in doi faceti in doi si nu mai stiu, dar pe de alta parte incurajeaza aventurile!!O sti ea ce-o sti, poate ca la ea a mers, dar nu peste tot merge chestia asta!Doamne ce oameni!!
Auzi ando, ti-a trimis 20 poze sa nu? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
29-07-2009, ora 15:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
coralor, nu am de ce sa imi cer scuze, pt ca ai intrat atat de tare in mine fara sa ma cunosti catusi de putin!!Daca toti consilierii reactioneaza ca tine, s-au dus dracului toate relatiile conjugale cu probleme!!Nu sunt atat de bisericoasa cum spui, cred in Dzeu adevarat, dar ca orice om muritor pe pamant, pacatuiesc si fac unele greseli, minore ce-i drept!!Eu de cand ma stiu am crezut in fidelitatea in cuplu!!Eu am fost si voi fi fidela pana cand voi trai!!Si sotul meu a calcat stramb, ca multi altii, important este ca si-a revenit si ducem o viata normala!Si avem si un copil, dar mai ai mult pana sa ma cunosti pe mine.
0
29-07-2009, ora 15:45
Maldina
Nu este medic/terapeut
Maldina
eu nu vreau sa cunosc pe nimeni. asta mi-ar lua timp mult din viata mea. viata pe care prefer sa mi-o traiesc cunoscandu-ma intai pe mine insami, iar mai apoi pe altii. vis-a-vis de inselat, sotii fie ei barbati sau femei inseala de"fericiti" ce sunt in viata de cuplu, daca intelegi. si mai insala cand sunt"intelesi" si se "comunica" cu ei. mai clar: nimeni nu insala de bucurie si de bine ce-i merge acasa. e mereu curios sa vada daca "afara", cu altul/alta e mai bine. statisticile au aratat ca nu e mai bine. doar e altfel. iar cu timpul daca nu e comunicare si aici intervine rutina, neintelegerile, lipsa banilor si incompatibilitatile. personal nu incurajez infidelitatile. sa nu fiu gresit inteleasa. ci dimpotriva incurajez comunicarea in cuplu si punerea problemelei de ambele parti pe tapet, pe tava, discutate si gasite solutii ok-ok de ambele parti. o relatie in 2 inseamna comunicare, sinceritate, trebuie sa fie schimb de emotii, trairi, interese comune. sa fie biunivoca si sa aiba scopuri comune: iubire, respectul, sexul, banii, copiii, prietenii si hobby urile. daca nu exista cate putin din toate astea, s-a dus pe apa sambetei relatia. e simplu. trebuie doar vointa si puterea de a vorbi cinstit cu tine insati/insuti in primul rand si apoi cu celelalt. sa vb cu el/ea asa cum ai vb cu tine. si asa cum doresti sa vb el/ea cu tine. ce-i mare filosofie in asta? insa totul depinde de ceea ce vrem noi de la viata si de la celalalt.
0
29-07-2009, ora 19:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si daca tot pui in discutie aceste ispite, nu cred ca Dumnezeu le scoate in calea cuiva ci mai degraba cel rau!!!Iar cine cade in mrejele lui nu are decat!!Probabil ca o asemenea ispita i-a iesit in cale si sotului meu acum vreo 3 ani, dar nu pt ca nu avea acasa ceea ce isi dorea, ci pt simplul fapt ca barbatul oricat se crede el de barbat, este mai slab decat o femeie si se lasa pacalit intr-o secunda si 3 miscari!!A regretat ceea ce a facut, mai ales ca in cazul lui nu a fost vb despre ceva serios!!Cand cineva are de gand sa insele, inseala fara a avea un motiv anume!!Si-a invatat lectia, pt ca datorita acestei scapari era pe punctul de a ma pierde!!
Daca nu vrei sa cunosti pe nimeni este ok, dar abtine-te sa faci afirmatii nefondate, mai ales la persoana!!Hai sa fim seriosi, la cate probleme intampina o femeie sau un barbat in viata, daca toti am insela, ar fi fost desfranare totala!!Daca nu mai esti fericit alaturi de sot sau sotie, spune-i ceea ce simti, desparte-te de el/ea, dar nu iti bate joc!!Eu una nu sunt de acord cu asta, dar nici nu judec pe cineva care o face, doar ca imi expun punctul meu de vedere!!Este strict problema fiecaruia!!
0
30-07-2009, ora 09:47
Maldina
Nu este medic/terapeut
Maldina
stii ce-i interesant? ca si eu exacta asta spuneam. dar cu alte cuvinte. nu asa agresiv. mai pe ocolite, cu detalii si explicatii si argumente. doar ca nu ai avut rabdarea sa citesti si sa interpretezi ce am scris pana acum. nici vorba sa instig la adulter. am scris ca orice actiune a unei persoane disperate are o cauza. persoana a avut un motiv bine intemeiet, mai mult sau mai putin constient sa actioneze intr-un anumit fel. dar ceea ce este gresit, este lipsa comunicarii. eu de aici consider ca ar trebui un cuplu sa pornesca atunci cand apara probleme. sa-i spuna celuilalt ce il framanta si poate impreuna gasesc o solutie ok pentru amandoi sa iasa din criza. dar daca te duci la partener/partenera si-i spui" uite, am o problema, hai s-o discutam" iar el/ea iti raspunde prin tipete, urlete, ba te mai si injura si rade de tine si da primul cu piatra, te arata cu degetul, rade de tine sau mai grav te zice la tot neamul. nu-ti mai vine sa comunici cu el/ea. stii... aici sunt fel si fel de temperamente si reactii. de aceea am zis ca rezolvarea situatiilor de criza cu calm, detasat, obiectiv, cu empatie( sa te pui si-n locul celuilalt) este cheia reusitei unei casnicii.
0
30-07-2009, ora 10:18
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Vedeti fetelor ca merge?.Da comunicarea este cheia dar mai stiu ca odata flacara stinsa nu mai poate fi reaprinsa.tot ce ramane de facut.este sa continui fara ea.sau sa arzi in alta parte.Nu cred ca cineva de aici spune ca adulterul este un lucru bun.nu este.dar se intampla mult prea des.
Si mai cred ca oricat de bine ai comunica.scanteia nu se aprinde...cu toate ca mi-as dori sa fie asa.nu-ti poti impune ce sa simti.poti doar sa negi ca simti sau nu un unumit lucru.
0
05-08-2009, ora 17:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am sa citez ceea ce ai postat un pic mai sus coralor, ca poate ai uitat!
"" mda, nu-i prea roz situatia. ce-ti pot spune e sa mergi... pana la capat cu noul barbat. e simplu pentru ce: daca nu mergi vei fi mereu curioasa. mai ales ca pana la sotul tau nu ai cunoscut un altul. dar cu noul trebuie sa fii foarte foarte sincera. adica sa-i spui ca nu e decat o relatie sexuala, bazata pe atractie chimica si fizica si atat. ca nu vei divorta pe el si nici lui sa nu-i ceri prea mult. pt ca nu-i fair play. stii? trabuie sa-ti restabilesti foarte clar care-ti sunt prioritatile in viata ta. e clar ca atata timp cat clocotesc hormonii, nu poti face curat in capsor. e clar. de asta iti zic du-te cu el, simte-te bine, si poate chiar mai mult vei invata lucruri noi despre intimitate, orgasm, placere, pe care le vei experimenta ulterior cu sotul tau. reinvata sa-ti privesti sotul admirativ. schimba-i parfumul, hainele, hobby urile, etc. iar cand esti cu sotul tau in pat, chiar sa fii prezenta si cu mintea, nu doar fizic. sa te gandesti doar la VOI2. nu la altceva sau la ziua de maine:). incercati sa mergeti voi2 undeva, intr-un loc nou. vei vedea ca merge. bafta""

Mie mi-a sunat a instigare la adulter!!Poate m-am inselat..cine stie...
Curiozitatea a omorat pisica!! ;)))))))))))))))))
0
31-10-2009, ora 21:00
andora
Nu este medic/terapeut
andora
offfffffffff
Am eu final de poveste.eu cu finalurile care din pacate nu sunt fericite.
Am primit mail de la andreea zilele astea.dupa multa vreme in care nu am stiut nimic de ea.a rupt-o cu tentatia de cateva luni.a fost amenintata sa nu o faca pana la urma.barbatul respectiv s-a distrus.familia e distrusa.asa ca dragele mele uneori si incercand sa facem ce e bine gresim.Eu una habar nu am ce este corectitudinea fara definitie.daca ma luati cu gaseste linistea.si chestii a la Jaqui.ma impusc.nu merge fata uneori orice ai face.iar D-nul homeopat nu are un leac miraculos pentru solutii cumva?
0
01-02-2010, ora 01:31
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
pt cineva care incercasa masturbarea si spunea ca sexul nu e mare lucru : orgasmul clitoridian ( daca zic bine) nu se compara cu cel adevarat.

10 ani de mariaj fara satisfactie sexuala e mult si frustrant. a avea un amant...nici asta nu e o rezolvare.
e o situatie complicata si nu prea sunt de dat sfaturi. cel mai bine e sa iti dai seama daca sotul te atrage cat de cat, si sa transformi lucrurile care iti plac la el in stimulent sexual. nu stiu cum sa ma exprim mai clar...si pe cat posibil sa fii excitata cand incepe o partida de sex, sa il ghidezi.unii barbati stiu precis cand femeia lor nu simte nimic, altii nu isi dau seama. e bine sa nu ii spui in cuvinte ce nu e bine...doar sa ii arati...
0
10-10-2010, ora 09:56
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
cica : " O femeie fara meserie are doua optiuni : casatoria sau prostitutia "
Adaugă un comentariu / răspuns
59 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  •