Nr scazut de trombocite
Buna seara. Am 50 de ani iar in urma analizelor medicale, mi s-a stabilit un nr de 79000 trombocite. care ar putea fi cauzele?
Nu prezint nici una dintre simptomele referitoare la trombocitopenie. Valoarea celorlalte analize s-a incadrat intre limitele normale. am motive de ingrijorare?
Mentionez ca in urma cu 3 ani am mai efectuat o serie de analize iar numarul trombocitelor a fost tot unul sub limitele normale. Analizele au fost facute de fiecare data imediat dupa ciclul menstrual.
Va rog sa-mi raspunde-ti!!!!
Nu prezint nici una dintre simptomele referitoare la trombocitopenie. Valoarea celorlalte analize s-a incadrat intre limitele normale. am motive de ingrijorare?
Mentionez ca in urma cu 3 ani am mai efectuat o serie de analize iar numarul trombocitelor a fost tot unul sub limitele normale. Analizele au fost facute de fiecare data imediat dupa ciclul menstrual.
Va rog sa-mi raspunde-ti!!!!
2 comentarii
am o problema cu nr de trombocite.Am repetat analizele cu rpobleme, de aceasta data am nr de trombocite de doar 107 si as dori sa stiu ce boala pote cauza ace4asta afectiune si cum se poate trata.Am doar 14 ani si nu cred ca este normal, va multumesc si va rog sa-mi raspundeti
consultati un hematolog. nu mai stati, daca e bine, ceea ce va doresc, nu pierdeti nimic. dar poate fi ceva rau si intarzierile costa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 2nr scazut de trombocite
- 68vsh si proteina c reactiva foarte mari
- 3numar redus de trombocite
- 4trombocite scazute
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 1Antitrombotice
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 0Numar scazut de trombocite.
- 1ce alimente trebuie sa consum pentru ca nr trombocitelor sa-mi creasca?
- 2trombocite sub 100.000
- 0hipertensiune arteriala, hematii si trombocite crescute
- 0interpretare analize
- 0Trombocite mari.
- 3trombopenie idiopatica
- 1Trombocite normale?
- 0Interpretare analize de sange
- 0Analize medicale - largimea distributiei trombocitare anormale
- 0Plachetocrit marit fetita 5 ani
- 0Trombocite crescute bebe
Mai multe informații despre: Trombocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: