trombocite scazute
in timpul sarcini am avut trombocitele 120 da medicul ginecolog mi-a spus ca nu este nici o problema daca nu mai scad, si nu au mai scazut.Dupa ce am nascut eu nu am avut nici o problema dar copilul a murit la o saptamana din cauza trombocitelor scazute.Acum am repetat analizele de 2 ori si am trombocitele 189 care sunt normale.Nu stiu ce sa fac pentru ca imi doresc un copil
4 comentarii
eu am avut trombocite scazute in 2002 si pana la urma a trebuit sa imi scot splina in 2004 acum sunt bine copilul nu are nimic
Buna ziua, mi-am facut un set de analize si am o neclaritate daca cineva poate sa ma ajute.
Am Trombocitele(PLT)-129 sunt scazute si Eozinofile(valoare absoluta)-0, 06 daca stie cineva in termeni medicali ce inseamna si ce ar trebui sa fac.MULTUMESC
Am Trombocitele(PLT)-129 sunt scazute si Eozinofile(valoare absoluta)-0, 06 daca stie cineva in termeni medicali ce inseamna si ce ar trebui sa fac.MULTUMESC
Buna seara! Trebuie sa faceti si o echografie abdominala.In functie de rezultat sunt necesare si alte investigatii.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Bună ziua, as avea si eu o întrebare, i-am făcut soțului meu analizele de sânge si i-a ieșit trombocitele mici 136.000 ce sa fac unde sa ma duc nu se simte rău, ii ok, dar eu as vrea totuși sa vad care este problema, mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 8Numar mic de trombocite
- 2nr scazut de trombocite
- 24Raspuns urgent: trombocite mici
- 3trombocitemie esentiala
- 8Trombocitopenie esentiala - tratament
- 6ce as putea lua pentru cresterea trombocitelor in afara de prednison?
- 12Trombocite 2000
- 6Interpretare analize medicale
- 0Trombocite
- 0Numar scazut de trombocite.
- 2Trombocite
- 0hipertensiune arteriala, hematii si trombocite crescute
- 1Trombocite 800.000
- 1Trombocite normale?
- 0Interpretare analize de sange
- 0Analize medicale - largimea distributiei trombocitare anormale
- 0Trombocite foarte mari
- 0Trombocite crescute bebe