Nodul la san
Buna seara.. am o problema, dupa spusele d-nei ginecolog care m-a consultat, nu e grava, am fost acum 2 zile in urma la un control ginecologic de rutina deoarece cu 1 an in urma am fost diagnosticata cu ovar polichistic, am avut chisturi mari dar mi-au trecut. Acum se pare ca mai am un chist micut si un nodul la sanul stang, d-na ginecolog a spus ca e din cauza deodorantului, pe moment nu am apucat sa ii pun toate intrebarile pe care mi le pregatisem de acasa si pe care era normal sa i le pun in urma ecografiei, d-na ginecolog mi-a spus sa vin marti la ea din nou, sa imi explice mai multe lucruri.Pana marti as dori sa stiu ce deodorant sa folosesc, ce tip, sau sa nu mai folosesc deloc ? am cautat pe internet dar nu am gasit mare lucru, de asemenea am citit ca bicarbonatul ar fi bun, acum nu mai folosesc nimic, stau in casa si ma spal des, d-na ginecolog mi-a spus ceva legat de asta in timp ce imi facea ecografia insa eu eram preocupata de problema cu nodulul si nu imi venea sa cred ca il am asa ca nu am fost deloc atenta la ce a spus dumneaiei.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4noduli la san
- 4O mare dilema sa ma operz sau nu?
- 6Nodul la san! Nu stiu la ce medic ar trebui sa ma adresez?
- 8mastoza chistica
- 2va rog din suflet un raspuns din partea unui medic cu privire la chistul de san
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 9tumoara mamara solida
- 8noduli la san, rog un tratament
- 6nodul de marimea unui bob de mazare chiar deasupra sanului stang
- 3noduli la sanul drept
- 5Nodul descoperit la mamografie
- 11Noduli la sani
- 4poate fi cancer?
- 0Noduli tiroidieni si la san
- 1Sanul si problemele lui
Mai multe informații despre: Noduli mamari nodul la san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: