Nevralgie arnold

04-08-2022
Cristina003
Nu este medic/terapeut
Cristina003
Am fost diagnosticata cu nevralgie arnold. Simptomele ar fi durere după cap constanta de 4 zile, durerea urca pana în creștetul capului, inclusiv frunte și ochi si am amețeli constante de 4 zile. Nu suport lumina intensa, ma deranjează la ochi și am impresia ca nu pot tine ochii deschiși la maxim. Medicul mi-a dat sa iau Mydocalm 3/zi, arcoxia 1/zi, tador 1/zi și antinevralgic 1/zi. Deși i-au tratamentul de 3 zile ma doare în continuare, după ce i-au mydocalm starea de amețeală se înrăutățește și simt nevoia sa stau jos, îmi simt capul greu ca și cum gatul nu îl poate susține. Nu mi-a recomandat nici ct și nici RMN. Efectiv sunt disperata exista posibilitatea unei tumori sau alta boala mai grava. Am nevoie de un sfat, se mai confrunta cineva cu asa stări?
3 comentarii
0
04-08-2022, ora 19:46
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Mergeti la un alt neurolog daca va simtiti rau in continuare
0
23-07-2023, ora 20:58
Florinel89
Nu este medic/terapeut
Florinel89
Bună seara, am aproximativ aceleași simptome, de vreo 2 ani, tratament am primit doar B, alanerv și arlevertul de amețeală, își fac efectul cât de cât ceva vreme apoi stările revin, fac exerciții de gat cap zilnic de 2 ori pe zi, sunt eficiente, dar din nou dupa 2 zile bu e urmează 7 proaste..
0
23-07-2023, ora 21:00
Florinel89
Nu este medic/terapeut
Florinel89
A și un factor important la acest diagnostic a fost ca am maxilarul. Ușor dreapta, lucru pe care încerc sa îl. Corectez cu un aparat dentar, dar durează, țimp în care nervii de pe. Partea stânga sunt afectați.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: