Nevralgie arnold
Am fost diagnosticata cu nevralgie arnold. Simptomele ar fi durere după cap constanta de 4 zile, durerea urca pana în creștetul capului, inclusiv frunte și ochi si am amețeli constante de 4 zile. Nu suport lumina intensa, ma deranjează la ochi și am impresia ca nu pot tine ochii deschiși la maxim. Medicul mi-a dat sa iau Mydocalm 3/zi, arcoxia 1/zi, tador 1/zi și antinevralgic 1/zi. Deși i-au tratamentul de 3 zile ma doare în continuare, după ce i-au mydocalm starea de amețeală se înrăutățește și simt nevoia sa stau jos, îmi simt capul greu ca și cum gatul nu îl poate susține. Nu mi-a recomandat nici ct și nici RMN. Efectiv sunt disperata exista posibilitatea unei tumori sau alta boala mai grava. Am nevoie de un sfat, se mai confrunta cineva cu asa stări?
3 comentarii
Mergeti la un alt neurolog daca va simtiti rau in continuare
Bună seara, am aproximativ aceleași simptome, de vreo 2 ani, tratament am primit doar B, alanerv și arlevertul de amețeală, își fac efectul cât de cât ceva vreme apoi stările revin, fac exerciții de gat cap zilnic de 2 ori pe zi, sunt eficiente, dar din nou dupa 2 zile bu e urmează 7 proaste..
A și un factor important la acest diagnostic a fost ca am maxilarul. Ușor dreapta, lucru pe care încerc sa îl. Corectez cu un aparat dentar, dar durează, țimp în care nervii de pe. Partea stânga sunt afectați.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinita cronica hipertrofica si nevralgie suboccipitala
- 8Durere in piept ( verdict nevralgie intercostala)
- 3Tratament nevralgie intercostala
- 2Nevralgie infra-orbitala si rinita cronica hipertrofica
- 1Nevralgie?
- 1Nevralgie arnold
Mai multe informații despre: nevralgie nevralgia arnold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: