Nevralgia arnold.recomandare Dr.

06-02-2019
Bobo84
Nu este medic/terapeut
Bobo84
Buna ziua,

Ma numesc Bogdan, am 35 ani locuiesc in București, diagnosticat cu Nevralgia Arnold de medicul neurolog.
De la inceputul anului 2019 am inceput sa am dureri de cap pe care am incercat sa le tratez cu diferite medicamente (nurofen, etc) dar durerile au inceput sa persiste toata ziua si noaptea (predominat in zona din spate a capului) iar după o săptămână de chin am ajuns la urgenta ( Sf.Pantelimon), am urmat un tratament de 6 zile cu Doreta si Movalis dupa care am ajuns la Dr Neurolog de la Policlinica Titan (pe toata aceasta perioada durerea de cap a existat mai tot timpul, dar nu foarte puternica), am facut RMN (rezultatul a fost ok) iar Dr mi-a pus diagnosticul Nevralgia Arnold si am urmat un nou tratament cu Tador, Alanerv, Omez si Clorzoxazon timp de 10 zile. Iata-ma la 7 zile dupa tratament si am aceleași dureri; uneori am impresia ca ma frige capul in interior, durerea se lasa la ochi in spatele ochilor la mandibula). Durerile nu sunt foarte intense, dar sunt sicaitoare. Ma gandesc sa primesc si o alta parere a unui Neurolog, imi recomandati pe cineva?
Ps: mi-a fost recomandat Kocacs Csaba de la Hiperdia
Sănătate tuturor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.