Neutropenie moderata
Buna ziua
Acum cateva zile am avut o enterocolita din cauza careia am ajuns la spital in urgenta. Analizele facute au iesit bine, leucocitele fiind 10000 ( fata de 7000 cat au iesit cu o luna in urma la analizele de med muncii ). In urma tratamentului, enterocolita a disparut, iar la 8 zile dupa inceperea tratamentului am refacut analizele. Acestea au relevat leucopenie ( 2700 ) cu neutropenie medie-severa ( 550 ). Rezultatele au fost confirmate prin frotiu, iar a doua zi am refacut analizele ( leucocitele 4600 la limita inferioara dar a ramas o neutropenie medie - 770 ).
Nu am luat decat 2 pastile de ibuprofen cu 5 zile inainte si nu am luat alte medicamente sa influenteze rezultatele.
Ce ar putea cauza neutropenia aceasta, si ce as putea face sa se amelioreze. Imi este frica sa nu fie o maladie serioasa.
Multumesc !
Acum cateva zile am avut o enterocolita din cauza careia am ajuns la spital in urgenta. Analizele facute au iesit bine, leucocitele fiind 10000 ( fata de 7000 cat au iesit cu o luna in urma la analizele de med muncii ). In urma tratamentului, enterocolita a disparut, iar la 8 zile dupa inceperea tratamentului am refacut analizele. Acestea au relevat leucopenie ( 2700 ) cu neutropenie medie-severa ( 550 ). Rezultatele au fost confirmate prin frotiu, iar a doua zi am refacut analizele ( leucocitele 4600 la limita inferioara dar a ramas o neutropenie medie - 770 ).
Nu am luat decat 2 pastile de ibuprofen cu 5 zile inainte si nu am luat alte medicamente sa influenteze rezultatele.
Ce ar putea cauza neutropenia aceasta, si ce as putea face sa se amelioreze. Imi este frica sa nu fie o maladie serioasa.
Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Eozinofilie si neutropenie
- 4Usoara neutropenie
- 5neutropenie, limfocitoza usoara, si mai nou eozinofilie
- 0neutropenie usoara (si limfocitoza procentuala)
- 4Neutropenie severa?
- 5Neutrofile scazute la copil 3 ani
- 0Leucocite scazute
- 0Interpretare analize
- 0Rezultate analize...neutrofile scazute
- 0Analize care depistează cancerul
- 0Tratament neutropenie
- 0Leucopenie cu Neutopenie cum se poate trata?
- 0Neutropenie
- 1Pt neutrofile scazute este indicata punctia?
- 0Neutropenie si anticorpii antinucleari positiv
Mai multe informații despre: Neutropenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: