Neuropatie femurala post-operator
![Dr.Luca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Tatal meu a suferit o interventie chirurgicala in urma cu 9 saptamani(protezare aorta subrenala, ilica externa dreapata si iliaca comuna stanga pentru anevrism aortic rupt cu hematom retroperitoneal important fuzat spre dreapta).Preoperator s-a manifestat cu dureri atroce in membrul inferior drept. CT efectuat postoperator a aratat hematom retroperitoneal restant paravertebral drept fuzat la nivel ilio-psoas drept.
In prezent tatal meu prezinta parestezii in portiunea anteromediana a coapsei drepte si dificultate in flexia copsei pe bazin(simptom ce s-a ameliorat mult in ultimele sapatamani ! ).Bineinteles mersul este foarte dificil(, in momentul de fata merge cu cadrul ).
Intrebarile mele sunt:
1)ce sanse are de vindecare?/ce risc este sa ramana cu un defect de mers permanent?
2)ce optiuni terapeutice exista pentru aceasta afectiune (chirurgicale/medicamentoase/complementare)?
Va multumesc
Tatal meu a suferit o interventie chirurgicala in urma cu 9 saptamani(protezare aorta subrenala, ilica externa dreapata si iliaca comuna stanga pentru anevrism aortic rupt cu hematom retroperitoneal important fuzat spre dreapta).Preoperator s-a manifestat cu dureri atroce in membrul inferior drept. CT efectuat postoperator a aratat hematom retroperitoneal restant paravertebral drept fuzat la nivel ilio-psoas drept.
In prezent tatal meu prezinta parestezii in portiunea anteromediana a coapsei drepte si dificultate in flexia copsei pe bazin(simptom ce s-a ameliorat mult in ultimele sapatamani ! ).Bineinteles mersul este foarte dificil(, in momentul de fata merge cu cadrul ).
Intrebarile mele sunt:
1)ce sanse are de vindecare?/ce risc este sa ramana cu un defect de mers permanent?
2)ce optiuni terapeutice exista pentru aceasta afectiune (chirurgicale/medicamentoase/complementare)?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8neuropatie cubitala cronica severa prin leziune cot
- 6Neuropatie. Care ar putea fi cauza si ce tratament sa urmez?
- 9Neuropatie de femural
- 1neuropatie post chimioterapie
- 2Neuropatie
- 0fractură 1/3 distala diafiza humerus drept cu paralizie nerv Radial drept.
- 8Amorteala și durere mana dreapta
- 1n europatie in urma citostaticelor
- 0Neuropatie
- 1Neuropatie
Mai multe informații despre: Neuropatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Neuropatia periferica
- Neuropatia optica nutritionala si toxica
- Neuropatia diabetica
- Sindromul NARP (neuropatie, ataxie si retinita pigmentara)
- Neuropatia optică ereditară Leber
- Polineuropatia
- Neuropatia optica
- Polineuropatia cronica inflamatorie demielinizanta
- Polineuropatia periferica
- Neuropatia, nevralgia și nevrita
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: