Neuropatie
Sufar de neuropatie din tinerete.sunt nevoita sa apelez la o solutie numita clavusin..pe prospect e specificat sa fiu prudenta in administrare in caz de diabet si neuropatie.Astazi l am folosit si ma simt f rau, s au acutizat f tare durerile in tot corpul.Ce face de fapt aceasta aspirina nervilor??.Va multumesc!
2 comentarii
Clavusin este un keratolitic. Nu mai folositi pentru neuropatie!
1. As dori sa va intreb daca v-a recomandat cineva sa faceti un studiu de conducere nervoasa, si daca da, ce fel de neuropatie indica EMG-ul?
2. V-as recomanda, indiferent de etiologia neuropatiei dvs. (Adica ce va produce afectarea) sa utilizati: acid alfalipoic 600 mg/ zi (amelioreaza tulburarile senzitive si are si rol neuro-protector). Milgamma N 1 cp dimimeata si vitamina E 1 cp × 3/ zi.
Daca durerea de tip neuropat persista, sfatul meu ar fi sa vi se asocieze si carbamazepina sau un antidepresiv dual. Este singura metoda de a stopa durerea neuropata. Aceste tratamente va pot fi prescrise de un medic neurolog sau psihiatru.
Multa sanatate!
Dr. Rogoz N.
1. As dori sa va intreb daca v-a recomandat cineva sa faceti un studiu de conducere nervoasa, si daca da, ce fel de neuropatie indica EMG-ul?
2. V-as recomanda, indiferent de etiologia neuropatiei dvs. (Adica ce va produce afectarea) sa utilizati: acid alfalipoic 600 mg/ zi (amelioreaza tulburarile senzitive si are si rol neuro-protector). Milgamma N 1 cp dimimeata si vitamina E 1 cp × 3/ zi.
Daca durerea de tip neuropat persista, sfatul meu ar fi sa vi se asocieze si carbamazepina sau un antidepresiv dual. Este singura metoda de a stopa durerea neuropata. Aceste tratamente va pot fi prescrise de un medic neurolog sau psihiatru.
Multa sanatate!
Dr. Rogoz N.
Multumesc domnule doctor..am recurs la clavusin pt niste bataturi in talpa piciorului.Durerea neuropata cedeaza la gabaran dar nu iau mai mult de 100mg pe zi, mi e frica de reactii adverse.Andidepresive am incercat multe dar nu le tolerez...acum merg cu un sfert de cymbalta.impart acea capsula in patru.Am luat si acid alfalipoic, dar o pastiluta la doua zile.Mi e frica de dozele obisnuite de medicamente.Pana si o simpla vitamina o injumatatesc.De peste douazeci de ani iau benzodiazepine pt sindrom depresiv anxios, dar sferturi si jumatati.Nervii mi au imbolnavit si inima, am fibrilatie atriala.Nu am facut teste pentru stabilirea neuropatiei dar o am din copilarie.Dupa cateva zile de efort cadeam la pat cu febra musculara si o mare neputinta in tot corpul.Am incercat putin valproat de sodiu dar nu mi a facut bine.Carbamazepina se combina cu gabaranul??..multumesc mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8neuropatie cubitala cronica severa prin leziune cot
- 6Neuropatie. Care ar putea fi cauza si ce tratament sa urmez?
- 9Neuropatie de femural
- 1neuropatie post chimioterapie
- 0fractură 1/3 distala diafiza humerus drept cu paralizie nerv Radial drept.
- 8Amorteala și durere mana dreapta
- 0Neuropatie femurala post-operator
- 1n europatie in urma citostaticelor
- 0Neuropatie
- 1Neuropatie
Mai multe informații despre: Neuropatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Neuropatia periferica
- Neuropatia optica nutritionala si toxica
- Neuropatia diabetica
- Sindromul NARP (neuropatie, ataxie si retinita pigmentara)
- Neuropatia optică ereditară Leber
- Polineuropatia
- Neuropatia optica
- Polineuropatia cronica inflamatorie demielinizanta
- Polineuropatia periferica
- Neuropatia, nevralgia și nevrita
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: