Neuropatie

11-03-2016
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
Sufar de neuropatie din tinerete.sunt nevoita sa apelez la o solutie numita clavusin..pe prospect e specificat sa fiu prudenta in administrare in caz de diabet si neuropatie.Astazi l am folosit si ma simt f rau, s au acutizat f tare durerile in tot corpul.Ce face de fapt aceasta aspirina nervilor??.Va multumesc!
2 comentarii
0
11-03-2016, ora 23:15
rogoznicolae89
Identitate neconfirmată
rogoznicolae89
Clavusin este un keratolitic. Nu mai folositi pentru neuropatie!
1. As dori sa va intreb daca v-a recomandat cineva sa faceti un studiu de conducere nervoasa, si daca da, ce fel de neuropatie indica EMG-ul?
2. V-as recomanda, indiferent de etiologia neuropatiei dvs. (Adica ce va produce afectarea) sa utilizati: acid alfalipoic 600 mg/ zi (amelioreaza tulburarile senzitive si are si rol neuro-protector). Milgamma N 1 cp dimimeata si vitamina E 1 cp × 3/ zi.
Daca durerea de tip neuropat persista, sfatul meu ar fi sa vi se asocieze si carbamazepina sau un antidepresiv dual. Este singura metoda de a stopa durerea neuropata. Aceste tratamente va pot fi prescrise de un medic neurolog sau psihiatru.
Multa sanatate!
Dr. Rogoz N.
0
11-03-2016, ora 23:43
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
Multumesc domnule doctor..am recurs la clavusin pt niste bataturi in talpa piciorului.Durerea neuropata cedeaza la gabaran dar nu iau mai mult de 100mg pe zi, mi e frica de reactii adverse.Andidepresive am incercat multe dar nu le tolerez...acum merg cu un sfert de cymbalta.impart acea capsula in patru.Am luat si acid alfalipoic, dar o pastiluta la doua zile.Mi e frica de dozele obisnuite de medicamente.Pana si o simpla vitamina o injumatatesc.De peste douazeci de ani iau benzodiazepine pt sindrom depresiv anxios, dar sferturi si jumatati.Nervii mi au imbolnavit si inima, am fibrilatie atriala.Nu am facut teste pentru stabilirea neuropatiei dar o am din copilarie.Dupa cateva zile de efort cadeam la pat cu febra musculara si o mare neputinta in tot corpul.Am incercat putin valproat de sodiu dar nu mi a facut bine.Carbamazepina se combina cu gabaranul??..multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.