nedumerire!!!!!!!
luna trecuta pe 8 aprilie, am ajuns la spital deoarece am pierdut o sarcina.nu am stiut de acea sarcina.acolo m-au consultat si mi-au spus k pierd sarcina, m-au dus in sala de operatii si mi-au facut ciuretaj.apoi la o saptamana am fost la control la alt medic si mi-a spus k totul e in regula cu mine...k uterul si ovarele arata bine si k nu am nimic.de atunci au trecut mai bine de 28 de zile si inca nu mi-a venit menstruatia si nici nu am nici un simptom.ce ar trebui sa fac?va rog sa imi dati un sfat
4 comentarii
Dupa chiuretaj pana acum ai mai avut relatii sexuale ?
am avut dupa 3 saptamani si ceva, asa cum mi-a recomandat medicul, dar prietenul meu nu si-a dat drumul in mine ci a scos-o.
aseara au inceput sa ma doara avarele si a inceput sa am o scurgere maronie, dar numai cand ma duc la baie si ma sterg, adica pe protejslip nu am nimic...dupa chiuretaj am mai avut scurgeri din astea maronii, apoi au incetat cateva zile, au aparut iar, iar au incetat...
E posibil sa mai intarzie menstruatia.pana la primul ciclu trebuie folosit prezervativul, chiar daca partenerul te protejeaza, deoarece sansele de infectie sunt mai mari. Fa un test de sarcina si daca iese negativ fa un control ginecologic.cred ca ai nevoie de tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 3dupa cat timp pot face copii-?
- 4pierdere de sarcina
- 3Poate afecta ERDOMED si OSPEN 1500 sarcina de 4 luni si jumatate?
- 3probleme in timpul sarcinii
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 0cauze pierdere sarcina
- 2ajutor!!!anexita poate determina pierdere de sarcina?
- 2am pierdut 3 sarcini
- 3Sarcina pierduta...
- 5posibila pierdere sarcina
- 3sarcina pierduta
- 6Nu reusesc sa raman insarcinata.. infertilitate primara?
- 2In atentia Dr. Harisis Dimitrios, sarcina pierduta 37 sapt, preeclampsie severa
- 62 sarcini pierdute.. care ar fi cauza?
- 4sarcina pierduta 21 saptamani
- 4Doua sarcini pierdute consecutiv
- 1pot face copii
- 0Poate fi un avort spontan?
Mai multe informații despre: sarcina pierduta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: