Necroza femurala bilaterala_ Help pls!:(
Va rog din suflet sa va ma ajutati cu o indrumare.
Unchiul meu a fost diagnosticaat cu necroza femurala bilaterala anul trecut in nov.2021. Are 50 de ani. Am fost cu el la Sp Foisor si doctorul l-a amanat. Nici acum nu a facut operatia si are dureri insuportabile. A apelat la alt doctor dar nu ii raspunde la telefon. La ce doctor am putea apela.? Situatia lui s a inrautatit vizibil in aceste luni. Efectiv nu stiu ce sa fac.
Are dureri groaznice si nu ne permitem operatia la privat. Daca ma poate ajuta cu un doctor la stat care sa nu il mai amane:(
Va multumesc mult!!!
Unchiul meu a fost diagnosticaat cu necroza femurala bilaterala anul trecut in nov.2021. Are 50 de ani. Am fost cu el la Sp Foisor si doctorul l-a amanat. Nici acum nu a facut operatia si are dureri insuportabile. A apelat la alt doctor dar nu ii raspunde la telefon. La ce doctor am putea apela.? Situatia lui s a inrautatit vizibil in aceste luni. Efectiv nu stiu ce sa fac.
Are dureri groaznice si nu ne permitem operatia la privat. Daca ma poate ajuta cu un doctor la stat care sa nu il mai amane:(
Va multumesc mult!!!
1 comentarii
Dacă nu este foarte avansata necroza se poate încerca terapie hiperbara
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tumora necrozata
- 6necroza membru inferior
- 6necroza aseptica cap humeral drept
- 1necroza de cap femural gradul III, se poate trata prin medicina hiperbara?
- 5necroza aseptica de cap femural stanga copil
- 0Necroza dupa operatia de corectare varus equin
- 1material de necroza tumorala
- 12biopsie osoasa durere postoperatorie
- 6Necroza gr.II astragal cu bursita si edem
- 1Necroza degete picior
- 0Necroză de grăsime
Mai multe informații despre: necroza