Necroza degete picior
Buna ziua,
Tatal meu in varsta de 71 ani are 2 degete necrozate. Are dureri foarte mari si urmeaza un tratament cu antibiotice. Domna doctor care l-a consultat i-a spus ca trebuie sa-i amputeze piciorul dar el refuza aceasta solutie. As dori sa stiu daca cineva a incercat terapia cu ozon sau injectii cu vasaprostan si unde am putea sa ne ducem pentru a doua opinie medicala. Orice sfat/recomandare este binevenita, suntem disperati. Tata are diabet de tip 2 si insuficienta cardiaca/ renala stadiul 3-4. Multa sanatate si un an nou fericit tuturor! Adriana
Tatal meu in varsta de 71 ani are 2 degete necrozate. Are dureri foarte mari si urmeaza un tratament cu antibiotice. Domna doctor care l-a consultat i-a spus ca trebuie sa-i amputeze piciorul dar el refuza aceasta solutie. As dori sa stiu daca cineva a incercat terapia cu ozon sau injectii cu vasaprostan si unde am putea sa ne ducem pentru a doua opinie medicala. Orice sfat/recomandare este binevenita, suntem disperati. Tata are diabet de tip 2 si insuficienta cardiaca/ renala stadiul 3-4. Multa sanatate si un an nou fericit tuturor! Adriana
1 comentarii
Taie zaharul si schimba TREPTAT pe mancare adevarata. Oua, peste, legume, seminte, nuci. Salata multa. Exclude carbohidratii.
Apa minerala cu lamaie zilnic. Fara soseste pe picior.
Daca nu scapi de diabet nu scapi nici de problemele aferenta.
Daca e obez, introdu incet IF (post intermitent), postul are putere de vindecare.
Daca gasesti undeva Megabenfotiame (B1 sintetica in forma grasa) ar fi foarte buna.
Stiu (l-am cunoscut) pe cineva similar, l-am cunoscut in Aug 2018. Cand I-am vazut piciorul, am ramas socat.
I-am spus ce trebie sa faca si e al spus ca nu renunta la paine si salam, ca asa stie el sa traiasca.
In doau luni a murit de infarct.
Apa minerala cu lamaie zilnic. Fara soseste pe picior.
Daca nu scapi de diabet nu scapi nici de problemele aferenta.
Daca e obez, introdu incet IF (post intermitent), postul are putere de vindecare.
Daca gasesti undeva Megabenfotiame (B1 sintetica in forma grasa) ar fi foarte buna.
Stiu (l-am cunoscut) pe cineva similar, l-am cunoscut in Aug 2018. Cand I-am vazut piciorul, am ramas socat.
I-am spus ce trebie sa faca si e al spus ca nu renunta la paine si salam, ca asa stie el sa traiasca.
In doau luni a murit de infarct.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tumora necrozata
- 6necroza membru inferior
- 6necroza aseptica cap humeral drept
- 1necroza de cap femural gradul III, se poate trata prin medicina hiperbara?
- 5necroza aseptica de cap femural stanga copil
- 0Necroza dupa operatia de corectare varus equin
- 1material de necroza tumorala
- 12biopsie osoasa durere postoperatorie
- 6Necroza gr.II astragal cu bursita si edem
- 0Necroză de grăsime
- 1Necroza femurala bilaterala_ Help pls!:(
Mai multe informații despre: necroza