nas uscat
de ceva vreme am nasul uscat si senzatia ca s-au marit caile nazale, simt aerul rece., fara sa am neaparat si nasul infundat, exceptie facand cazul in care sunt racita, dar repet nu este neaparat asociat acest lucru
am luat o vreme vitamina A+D2 si picaturi de vitamina A uleioasa, care au avut un oarecare efect, dar acum, sunt usor racita si am nasul infundat iar acest tratament nu mai da randament
va rog sa-mi spuneti care sunt motivele si ce tratament este eficient pentru mine
mentionez ca nu am cruste si nici sangerari nazale
multumesc
am luat o vreme vitamina A+D2 si picaturi de vitamina A uleioasa, care au avut un oarecare efect, dar acum, sunt usor racita si am nasul infundat iar acest tratament nu mai da randament
va rog sa-mi spuneti care sunt motivele si ce tratament este eficient pentru mine
mentionez ca nu am cruste si nici sangerari nazale
multumesc
2 comentarii
este necesar un consult ORL... cauzele pot fi locale.. si un medic ORL.. o sa se ponunte
sau cauzele sunt la nivelul tractului digestiv cu malabsorbtie a vitaminelor si mineralelor necesare mucoaselor
sau cauzele sunt la nivelul tractului digestiv cu malabsorbtie a vitaminelor si mineralelor necesare mucoaselor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nelamurire: nasul uscat
- 4nas uscat de cateva saptamani
- 14dependenta de picaturi de nas
- 11nas uscat mai tot timpul
- 0dureri in gat si nas uscat infundat
- 2nas uscat si urat mirositor
- 5nas uscat si gat
- 7Secreții nazale și gat uscat în timpul nopții
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 3Nas uscat si respiratie grea