Vase capilare fragile
Buna ziua.Alergia mea, s-a dovedit în final să fie vase capilare fragile.Am urmat timp de 5 luni, tratamente, inclusiv cel cu zăpadă carbonica, care în loc să mă ajute, a agitat mai tare pielea.Am dat cu ruborilctema cu uree, protopic, tarosin, vit a si c, vit e, tarosin si pot sa mai adaug.Am citit ca pot sa urmez un tratament cu laser.Stie cineva, e bun?Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Cuperoza se amelioreaza cu YPL vascular sau Laser vascular ; sedintele se incep doar in sezonul rece- din octombrie si sunt necesare mai multe sedinte.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cuperoza se amelioreaza cu YPL vascular sau Laser vascular ; sedintele se incep doar in sezonul rece- din octombrie si sunt necesare mai multe sedinte.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Multumesc pentru raspuns.Va rog sa ma lamuriti, la vase capilare fragile, a inceput sa mi se inroseasca si gitul, mai ales de cind a inceput caldura.Cum transpir putin, cum incepe sa imi apara niste bubite ca si muscaturile de tintari, pe urma se inroseste si ma maninca.Cu ce pot sa ma dau, sa imi treaca mancrimea?Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vase de sange sparte pe picioare
- 4Multe vase de sange sparte pe coapse
- 3Multe vase de sange sparte pe coapse
- 3punga de sange sub piele
- 1Vase de sânge dilatate la nivelul palmei
- 0Vase de sange aparute la ochi.
Mai multe informații despre: vasele sangvine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: