Mononucleoza și cmv
Bună ziua! Băiețelul meu a fost diagnosticat la 1 an și 5 luni cu mononucleoza și cmv, în urma unei amigdalite, având ganglionii inflamați. După tratamentul cu isoprinosine, dat de pediatru, s-au retras ganglionii, dar sub barba, în zona amigdalelor se mai simte ganglionul și se vede când ridica bărbia. Am repetat analizele de sânge și am fost la Orl, deoarece medicul de familie a spus ca s-ar pute sa fie ceva mai grav. Analizele au ieșit bine( leucocitele au valori normale la 7 luni după primul episod de inflamare a ganglionilor), pediatrul a spus ca este normal sa se inflameze ganglionii când este bolnav din cauza celor doi viruși, iar medicul Orl a spus ca ganglionii sunt mobili, nu sunt tari, dureroși și nu sunt semne de îngrijorare. Amigdalele sunt mărite și sa supraveghem modul cum respira. Ar trebui sa mai fac și alte investigații? Mulțumesc!
3 comentarii
Buna ziua
Este suficient cat s-a facut, dar este necesara monitorizarea pe care v-a indicat-o medicul ORL-ist si bine inteles... rabdare.
Sanatate !
Este suficient cat s-a facut, dar este necesara monitorizarea pe care v-a indicat-o medicul ORL-ist si bine inteles... rabdare.
Sanatate !
Va mulțumesc pt raspunsuri! Eram cam speriata după ce medicul de familie a spus ca s-ar putea sa fie limfom, ca trebuiau sa se retragă de tot ganglionii și sa facem ecografie pt părțile moi sau biopsie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16mononucleoza infectioasa la copii
- 21Rog ajutor - mononucleoza infectioasa
- 14transaminaza marita la fetita mea de 2 ani si 7 luni
- 4mononucleoza
- 4mononucleoza infectioasa
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 1Purtator Virus Mononucleoza Infectioasa
- 1Mononucleoza test pozitiv
- 4Stare generala de rau continuu
- 1Dureri generalizate si persistente dupa Mononucleoza si infectie cu Closstridium Difficile
Mai multe informații despre: Mononucleoza infectioasa Infectia cu citomegalovirus la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: