Miros urat si o secretie alba pe penis
Buna
In urma cu un an si jumatate, am facut o infectie urinara si dupa tratamentul cu antibiotic a inceput sa imi apara o secretie transparenta, branzoasa pe penis si insotita de un miros urat.Desi ma spal des, la cateva ore de la dus revine si mirosul si secretia.
In toata perioada asta senzatia de arsura la urinat a ramas.In vara mi-am facut analize de urina de teama ca am facut din nou infectie urinara, culmea e ca aveam.
In timpul tratamentului si secretia si mirosul au disparut, dar la cateva zile dupa ce am terminat tratamentul au revenit.In iarna am urmat tratament pentru o viroza tot cu antibiotic si la fel ca si in vara au disparut, dar tot revienea si secretia si mirosul, secretie e insotita de o mancarime in varf.
Acum 2 luni am fost la urolog pentru infectia urinara si pentru nisp la rinichi si i-am spus de aceste simtome.A spus ca e uretrita, am facut analize de sanga si urina care au iesit bune. Pentru uretrita mi-a dat triderm unguent, pe care nu l-am gasit in farmacie si mi-au dat in schimb nidoflor.
Am urmat tratamentul 2 saptamani dar dupa cateva zile a reaparut, degeaba am continuat tratamentul ca nu isi mai facea efectul ca la inceput.
Ce pot avea?
Precizez ca nu am intretinut relatii sexuale de nici un fel.
In urma cu un an si jumatate, am facut o infectie urinara si dupa tratamentul cu antibiotic a inceput sa imi apara o secretie transparenta, branzoasa pe penis si insotita de un miros urat.Desi ma spal des, la cateva ore de la dus revine si mirosul si secretia.
In toata perioada asta senzatia de arsura la urinat a ramas.In vara mi-am facut analize de urina de teama ca am facut din nou infectie urinara, culmea e ca aveam.
In timpul tratamentului si secretia si mirosul au disparut, dar la cateva zile dupa ce am terminat tratamentul au revenit.In iarna am urmat tratament pentru o viroza tot cu antibiotic si la fel ca si in vara au disparut, dar tot revienea si secretia si mirosul, secretie e insotita de o mancarime in varf.
Acum 2 luni am fost la urolog pentru infectia urinara si pentru nisp la rinichi si i-am spus de aceste simtome.A spus ca e uretrita, am facut analize de sanga si urina care au iesit bune. Pentru uretrita mi-a dat triderm unguent, pe care nu l-am gasit in farmacie si mi-au dat in schimb nidoflor.
Am urmat tratamentul 2 saptamani dar dupa cateva zile a reaparut, degeaba am continuat tratamentul ca nu isi mai facea efectul ca la inceput.
Ce pot avea?
Precizez ca nu am intretinut relatii sexuale de nici un fel.
1 comentarii
Parerea mea este sa repeti urocultura. In acest timp cauta sa gasesti Triderm.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 2scurgere galbuie din penis!
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 6scurgeri albe penis!
- 17Am o scurgere alba din penis
- 0Scurgere inodora, incolora din penis?
- 16Posibila infectie ori BTS?
- 7scurgere alba penis
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 0Scurgere albă penis si cultura negativa - ce ar putea fi?
- 0Scurgere alb-gălbuie
- 1Scurgeri din penis si bubite rosii
- 1Infecție?
- 1Scurgere alba dimineata
- 1AJUTATI-MA VA ROG! Pete de culoare roz penis
- 2Sperma Scurgeri
- 1Scurgeri fara bagare de seama
Mai multe informații despre: scurgere alba din penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: