Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
![Anonimus567](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 24 ani si de aproximativ 2 saptamani ma confrunt cu mictiuni frecvente si nevoia constanta de a urina. Durata dintre mictiuni este de aproximativ 1 ora si jumatate sau 2 ore, nu apar mictiuni pe timpul noptii. Aceasta problema a aparut din senin, impreuna cu un discomfort(nu chiar durere) in zona scrotului, care a disparut dupa cateva zile, dar mai apare episodic. Mentionez ca nu am alte simptome decat cele descrise. Am urmat o cura de 10 zile a cate o tableta de Urinal Akut, iar apoi una de 5 zile a cate 3 capsule Biomicin Urinar, luate la sfatul farmacistei, nu prin automedicatie. Nu am intretinut relatii sexuale in ultimele luni si nu am alte conditii speciale.Nu prezint durere la urinare si noco discomfort la ejaculare. Am 1.84 si 100 kg. Ma puteti ajuta cumva? Va multumesc
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara.
Adresati-va unui Urolog pentru analize si consult clinic.
Adresati-va unui Urolog pentru analize si consult clinic.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 2urinari dese
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 0URINARE FRECVENTA
- 1Posibila infectie?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 1Impotriva urinatului
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 0Senzatia de urinare
- 61Usturime permanenta canal urinar(uretra)
- 6Problema
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 3Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica
- 2Bărbat 30 ani -Senzație continuă de urinare / vezica golită incomplet
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: