Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
Buna ziua, am 24 ani si de aproximativ 2 saptamani ma confrunt cu mictiuni frecvente si nevoia constanta de a urina. Durata dintre mictiuni este de aproximativ 1 ora si jumatate sau 2 ore, nu apar mictiuni pe timpul noptii. Aceasta problema a aparut din senin, impreuna cu un discomfort(nu chiar durere) in zona scrotului, care a disparut dupa cateva zile, dar mai apare episodic. Mentionez ca nu am alte simptome decat cele descrise. Am urmat o cura de 10 zile a cate o tableta de Urinal Akut, iar apoi una de 5 zile a cate 3 capsule Biomicin Urinar, luate la sfatul farmacistei, nu prin automedicatie. Nu am intretinut relatii sexuale in ultimele luni si nu am alte conditii speciale.Nu prezint durere la urinare si noco discomfort la ejaculare. Am 1.84 si 100 kg. Ma puteti ajuta cumva? Va multumesc
1 comentarii
Buna seara.
Adresati-va unui Urolog pentru analize si consult clinic.
Adresati-va unui Urolog pentru analize si consult clinic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinichi drept in coborare
- 3urinez des si dureri ingrozitoare (la urinare)
- 3Cauza necunoscuta, urinarea frecventa
- 2urineaza f des
- 3urinez foarte des
- 1Urinat des
- 3Ma ustura cand urinez
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 11probleme cu urinatul
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 0Uretrita-analize necesare
- 9Urinari dese...
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 5Disconfort in zona vaginului si urinari frecvente dupa contact sexual protejat
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 6Problema
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
- 1Infecție urinare
- 1Infectie urinara sau altceva?
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: