Micsorare de sani

63 comentarii 1 2 3
1
17-03-2019, ora 20:29
Simona 80
Nu este medic/terapeut
Simona 80
Buna seara, Am deja un an si jumătate de la operatie si pot spune ca totul este foarte bine.Am fost operata de domnul doctor Radu Ionescu la Medlife si nu am decât cuvinte de mulțumire la adresa dansului.Tot ceea ce mi-a spus asa a fost atât din punct de vedere estetic cat si a stării fizice dupa intervenție.Nu am avut gram de durere nici macar disconfort, totul a fost foarte bine insa am urmat cu strictețe regulile de dupa.30 de zile dormitul pe spate, fara a ridica mai mult de 2kg, fara ridicare de maini pe sus, fara tutun 30 zile înainte de intervenție si 30 dupa, fara efort fizic 45 zile, bustiera purtată 3 luni, controalele la care am fost chemată si alte lucruri importante legate de igiena cicatricilor.Ma bucur ca l-am ales pe dansul si as repeta in orice moment aceasta experiența fara nici o teama.Este adevarat ca mi-as fi dorit sânii mai mici insa am urmat sfatul domnul doctor si este mai bine! Mi-e mi-a micșorat sânii cu 2 Cupe, de la 85F acum am 75D
1
27-05-2019, ora 00:29
Andra80
Nu este medic/terapeut
Andra80
Hello-hello! V-am tot citit din umbra, azi mi-am facut curaj sa si scriu, sa impartaseac din experienta mea. Vineri seara m-am operat (mastopexie) la dr Marinescu, la sanul stang am avut doar ridicare, la dreptul si reductie, fiind un pic mai mare. Durerile sunt mai mult decat suportabile, observ o usoara sangerare pe operatie, in jurul sfarcurilor. Nu cred ca am fortat, sau cel putin, nu am simtit asta.
De doctor am numai de bine de povestit: foarte atent, meticulos, rabdator. Chiar il recomand!
1
11-10-2019, ora 15:16
Lumi52
Nu este medic/terapeut
Lumi52
Draga Lulu 1993, vreu și eu sa fac operație de micsorare de sâni, sunt din Iași. Te rog să-mi spui la ce medic te-ai operat și cât a costat. Mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mamoplastia de reductie - micsorarea sanilor
  • Micsorare sani - tehnici, avantaje si dezavantaje ale operatiei de mamoreductie
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  •