Este posibil sa fie cancer de san?
Buna ziua,
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns la mamografia facuta de catre mama mea.
' San involuat grasos. Densitate glandulara 2, cu rest de tesut glandular dispus retroaleolar bilatelar. Intramamar stang, multiple opacitati infracentimetrice rotund ovalare relativ bine delimitate cu tendinta la conglomerare, proiectate in cadranul inferior la unirea cadranului intern cu cel extern si in cadranul extern stang. O alta opacitate infracentimetrica relativ bine delimitata proiectata in acdarnul supero-extern san stang. Intramamar drept, opacitate infracentimetrica relativ bine delimitata, proiectata retro aleolar drept. Supramamelonar drept opacitate infracentimetrica bine delimitata ce corespunde tegumentar unui nev pigmentar la acest nivel. Fara distorsiuni arhitexturale, fara focare de microcalcificari intramamar bilateral, axile libere bilateral. BIRADS : 0 bilateral.'
S-a recomandat o ecografie la sani si un consult de specialitate. Va rog din suflet sa ma ajutati cu o interpretare a mamografiei, cat mai repede posibil.
Va multumesc,
Giorgiana
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns la mamografia facuta de catre mama mea.
' San involuat grasos. Densitate glandulara 2, cu rest de tesut glandular dispus retroaleolar bilatelar. Intramamar stang, multiple opacitati infracentimetrice rotund ovalare relativ bine delimitate cu tendinta la conglomerare, proiectate in cadranul inferior la unirea cadranului intern cu cel extern si in cadranul extern stang. O alta opacitate infracentimetrica relativ bine delimitata proiectata in acdarnul supero-extern san stang. Intramamar drept, opacitate infracentimetrica relativ bine delimitata, proiectata retro aleolar drept. Supramamelonar drept opacitate infracentimetrica bine delimitata ce corespunde tegumentar unui nev pigmentar la acest nivel. Fara distorsiuni arhitexturale, fara focare de microcalcificari intramamar bilateral, axile libere bilateral. BIRADS : 0 bilateral.'
S-a recomandat o ecografie la sani si un consult de specialitate. Va rog din suflet sa ma ajutati cu o interpretare a mamografiei, cat mai repede posibil.
Va multumesc,
Giorgiana
4 comentarii
Nu, nu este cancer, are BIRAD 0, dar faceti si o ecografie, asa cum v-a recomandat medicul...
Am facut recent analize la sange si am cateva neclaritati.
Fibrinogen (plasma)-sysmex ca 660: 175.6 (180-350)
MPV- volum mediu plachetar: 11.4 (6.00-11.00)
PCT (plachetocrit): 0.33 (0.11-0.32)
Neutrofile %: 45.2 (50.00-80.00)
Va multumesc! O zi buna!
Analize medicale pentru baiat de 21 ani
Fibrinogen (plasma)-sysmex ca 660: 175.6 (180-350)
MPV- volum mediu plachetar: 11.4 (6.00-11.00)
PCT (plachetocrit): 0.33 (0.11-0.32)
Neutrofile %: 45.2 (50.00-80.00)
Va multumesc! O zi buna!
Analize medicale pentru baiat de 21 ani
Va multumesc mult pentru raspuns vasi-viorica. Sanatate multa si dumneavoastra maria123
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 96564Implant silicon sani
- 3Cancer la san sau altceva?
- 2cancer la san sau altceva?
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 50Nodul la san
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 2am un san umflat
- 3cancer san
- 10chimioterapie
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 1Cancer la san sau nu ?
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 3cancer la san?
- 63Micsorare de sani
- 10cancer san - sfaturi
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 7Ajutati-ma cu interpretare Rezultat dupa Mastectomie Cancer de san si ce urmeaza
Mai multe informații despre: Cancerul de san Sanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: