mialgin
Mama are angina pectorala, am fost la TG MURES, nu se poate interveni chirurgical, mi s-a spus ca are vasele de sange prea infundate, a avut infarct de 3 ori, are foarte des crize, si este mai mult la spital.Acum mi s-a recomandat mialgin pentru calmarea durerilor.Intrebare:nu exista niste pastile, pentru ca nu are cine sa-i faca injectiile, mai ales ca are crize mai mult noaptea?Are tratament cu:plavix, preductal, metropolol, enap, mononitron, simvacard si nitroglicerina la nevoie dar nu isi mai face efectul!Crizele apar de 2-3 ori pe zi si se manifesta prin durere de mana, in piept.Medicul mi-a zis ca este depasita de orice tratament. Ce sa fac?luni vine acasa de la spital si mi-e frica ca o sa faca crize si trebuie sa chem din nou salvarea.mentionez ca este foarte greu trasportabila intrucat nu are voie nici un fel de efort. daca poate cineva sa-mi dea un sfat. Va multumesc!
1 comentarii
Din pacate nu exista pastile cu un efect similar cu cel al mialginului. Insa din fericire administrarea se poate realiza intravenos. Asta presupune ca mamei dumneavoastra sa i se monteze o flexula (branula, cateter venos periferic) si puteti sa ii injectati si dumneavoastra LENT mialginul DUPA RECOMANDARILE EXACTE ALE MEDICULUI CARE O EXTERNEAZA.
Montarea branulei sau a unui cateter se poate face la externarea din spital.
Deasemeni daca se infunda branula aceasta poate fi schimbata la 3-5 zile de catre o asistenta.
Nitroglicerina sublingual nu ia?
Cati ani are mama dumneavoastra?
Montarea branulei sau a unui cateter se poate face la externarea din spital.
Deasemeni daca se infunda branula aceasta poate fi schimbata la 3-5 zile de catre o asistenta.
Nitroglicerina sublingual nu ia?
Cati ani are mama dumneavoastra?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: