Mi-e foame des. De ce?
![Verno](/arata_img.php?img=cont_200679.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mi se face foame des, mereu mi-e foame, adica dupa 2-3 ore dupa ce am mancat, mi-e foame iar si intreb de ce? Este vreo cauza? Si cum poate sa fie rezolvata?
Mentionez ca mai mananc dulce(nu mult) si iau tratament psihotrop(antidepresive+neuroleptice+anxiolitice) pentru ca sufar si psihologic.
Mentionez ca mai mananc dulce(nu mult) si iau tratament psihotrop(antidepresive+neuroleptice+anxiolitice) pentru ca sufar si psihologic.
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
De la medicamente. O sa se diminueze senzatia in timp.
Ai grija sa nu mananci portii mari de mancare ca te ingrasi si apoi e extrem de greu sa slabesti cu aceste medicamente. Daca te inveti cu portii normale de mancare, pina la urma organismul o sa se obisnuiasca asa si o sa dispara si senzatia de foame. Dar asta in timp.
Ai grija sa nu mananci portii mari de mancare ca te ingrasi si apoi e extrem de greu sa slabesti cu aceste medicamente. Daca te inveti cu portii normale de mancare, pina la urma organismul o sa se obisnuiasca asa si o sa dispara si senzatia de foame. Dar asta in timp.
![Petru.Rotariu@Gmail.com](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Pentru ca manaci prost de aia iti este foame des. Se joaca insulina cu tine ca pisica cu soarecii.
Elimina zaharul: cola, paine, biscutiti, fructe dulci, paste, prajituri, covrigi.
Introdu grasimi: unt, oua, peste, nuci, seminte, avocado, coconut oil, ulei de masline, ia cate o lingurita de ulei de peste cu mancare.
Introdu legume verzi MULTE, MULTE, LAMAIE.
Deficienta cronica de Vitamina D3, magneziu, potasiu si Omega 3 duce la DEPRESIE! In specilain sezonul rece din cauza lipsei de soare (vitamina D3).
Rata de sinucidere a pesoanelor care locuiesc catre nord si mamaca prost (mult zahar) este foarte mare din cauza depresiei.
Nu lua nici un medicament ca o sa tampesti mai repede.
Baga zilnic LEGUME si peste mic (conserve de sardine) si o sa vezi ce schimbare vine.
Suplimenteaza cu vitamin D3 zilnic (5000UI) in special iarna incepand cu Octombrie pana in Aprilie.
Suplimenteaza cu magneziu (200-400mg) zilnic, citrate de magneziu. Cel mai bine este sa mananci verder (legume), nu pastille.
Stai la soare vara dezbracat(a).
Sananate si intelepciune.
Elimina zaharul: cola, paine, biscutiti, fructe dulci, paste, prajituri, covrigi.
Introdu grasimi: unt, oua, peste, nuci, seminte, avocado, coconut oil, ulei de masline, ia cate o lingurita de ulei de peste cu mancare.
Introdu legume verzi MULTE, MULTE, LAMAIE.
Deficienta cronica de Vitamina D3, magneziu, potasiu si Omega 3 duce la DEPRESIE! In specilain sezonul rece din cauza lipsei de soare (vitamina D3).
Rata de sinucidere a pesoanelor care locuiesc catre nord si mamaca prost (mult zahar) este foarte mare din cauza depresiei.
Nu lua nici un medicament ca o sa tampesti mai repede.
Baga zilnic LEGUME si peste mic (conserve de sardine) si o sa vezi ce schimbare vine.
Suplimenteaza cu vitamin D3 zilnic (5000UI) in special iarna incepand cu Octombrie pana in Aprilie.
Suplimenteaza cu magneziu (200-400mg) zilnic, citrate de magneziu. Cel mai bine este sa mananci verder (legume), nu pastille.
Stai la soare vara dezbracat(a).
Sananate si intelepciune.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2balonare, ingrasare, pofta mare de mancare
- 0Foame cotinua si stari de voma
- 1Ce sa fac sa nu mai mănânc
- 6Ma trezesc in timpul noptii si mananc si dimineata nu imi amintesc nimic
- 1De ce mi-e foame des?
Mai multe informații despre: foamea senzatia de foame
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: