Ma trezesc in timpul noptii si mananc si dimineata nu imi amintesc nimic
Buna ziua,
Stie cineva sa ma indrume undeva.De ceva timp ma trezesc noaptea si mananc dar nu imi amintesc nimic.ma trezesc cu o foame incredibila.astazi am constietizat ca asa este cand m-am mutat la prietenul meu si el mi-a spus ca este patul plin de firmituri.am verificat si in frigider si asa era.am mancat, dar eu nu imi amintesc nimic.imi e tare frica.Tin sa precizez ca iau un tratament pentru o tulburare obsesiv compulsiva de la psihiatrie.Iau tratamentul acesta de foarte multi ani.Si il iau seara inainte sa adorm.Am vorbit si cu psihiatra si ea mi-ar fi zis ca nu din cauza tratamentului.Va rog care v-ati mai confruntat cu asa ceva sa imi dati un sfat despre ce poate fi vorba.Sunt atat de speriata.
Va multumesc,
Stie cineva sa ma indrume undeva.De ceva timp ma trezesc noaptea si mananc dar nu imi amintesc nimic.ma trezesc cu o foame incredibila.astazi am constietizat ca asa este cand m-am mutat la prietenul meu si el mi-a spus ca este patul plin de firmituri.am verificat si in frigider si asa era.am mancat, dar eu nu imi amintesc nimic.imi e tare frica.Tin sa precizez ca iau un tratament pentru o tulburare obsesiv compulsiva de la psihiatrie.Iau tratamentul acesta de foarte multi ani.Si il iau seara inainte sa adorm.Am vorbit si cu psihiatra si ea mi-ar fi zis ca nu din cauza tratamentului.Va rog care v-ati mai confruntat cu asa ceva sa imi dati un sfat despre ce poate fi vorba.Sunt atat de speriata.
Va multumesc,
6 comentarii
Buna ziua.
A scris cineva pe forum mai demult ca are acest comportament de la Rivotril.
Luati seara Rivotril sau ceva de somn?
A scris cineva pe forum mai demult ca are acest comportament de la Rivotril.
Luati seara Rivotril sau ceva de somn?
da iau olanzapina pentru o tulburare obsesiv compusivaiau de vreo 3 ani olanzapina seara inainte sa adorm
eu de vreo 10 ani sufar de o tulburare obsesiv compusiva.de vreo 3 ani iau zoloft si olanzapina.cei drept ieri am facut un test si am luat olanzapina la ora 12 ziua si da m-a adormit imediat.toata ziua am fost adormita.alt comportament cand luam olanzapina seara..eu nu stiu ca fac asta dar mi-a spus -prietenul meu ca misc mult din picioare si maini in timp ce dorm plus ca ma trezesc si mananc dar iar nu constientizez ca fac asta.
Vorbiti cu psihiatra daca vrea sa va schimbe Olanzapina.
da am vorbit deja.de la olanzapina aceste stari.va multumesc frumos pentru sfat.din -pacate nu o pot intrerute deodata asta se afce in timp.dar am redus doza la jumatate.
Olanzapina creste pofta de mâncare si poate da somnolență. Renunta la ea si mergi pe zoloft
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2balonare, ingrasare, pofta mare de mancare
- 0Foame cotinua si stari de voma
- 2Mi-e foame des. De ce?
- 1Ce sa fac sa nu mai mănânc
- 1De ce mi-e foame des?
Mai multe informații despre: foamea senzatia de foame
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: