Foame cotinua si stari de voma
Incepand din luna decembrie imi este foame continuu. Mananc si iar imi este foame de parca nu am mancat toata ziua. Cand trebuie sa vina mentruatia, dar nu vine si intarzie am si stari de greata. Foamea si greata sunt insotite si de un nod in gat.
De mica am si anemie, iar recent a inceput din nou sa curga sange din nas, sa am ameteli de aproape lesin. Ma pun jos ca sa nu cad din picioare. Acum cateva zile m-am trezit din somn la 2 dimineata panicata si imi era foarte rau, nu am mai putut sa dorm pana la 5.
La fel. Luna aceasta, in jur de 15 ar fi trebuit sa vina menstruatia dar intarzie, mentionez ca era neregulata, se regulase cat de cat dar acum e la fel ca inainte. Aveam dureri doar de sani, dar acum si sfarcurile sunt foarte sensibile, foame continua, stare de greata, ameteli cand stau jos.
Sunt foarte panicata si imi fac griji mai din nimic. Va rog sa primesc un raspuns...
De mica am si anemie, iar recent a inceput din nou sa curga sange din nas, sa am ameteli de aproape lesin. Ma pun jos ca sa nu cad din picioare. Acum cateva zile m-am trezit din somn la 2 dimineata panicata si imi era foarte rau, nu am mai putut sa dorm pana la 5.
La fel. Luna aceasta, in jur de 15 ar fi trebuit sa vina menstruatia dar intarzie, mentionez ca era neregulata, se regulase cat de cat dar acum e la fel ca inainte. Aveam dureri doar de sani, dar acum si sfarcurile sunt foarte sensibile, foame continua, stare de greata, ameteli cand stau jos.
Sunt foarte panicata si imi fac griji mai din nimic. Va rog sa primesc un raspuns...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2balonare, ingrasare, pofta mare de mancare
- 2Mi-e foame des. De ce?
- 1Ce sa fac sa nu mai mănânc
- 6Ma trezesc in timpul noptii si mananc si dimineata nu imi amintesc nimic
- 1De ce mi-e foame des?
Mai multe informații despre: senzatia de foame
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: