Foame cotinua si stari de voma | Forumul Medical ROmedic

Foame cotinua si stari de voma

22-01-2019
Gr_cristina
Nu este medic/terapeut
Gr_cristina
Incepand din luna decembrie imi este foame continuu. Mananc si iar imi este foame de parca nu am mancat toata ziua. Cand trebuie sa vina mentruatia, dar nu vine si intarzie am si stari de greata. Foamea si greata sunt insotite si de un nod in gat.
De mica am si anemie, iar recent a inceput din nou sa curga sange din nas, sa am ameteli de aproape lesin. Ma pun jos ca sa nu cad din picioare. Acum cateva zile m-am trezit din somn la 2 dimineata panicata si imi era foarte rau, nu am mai putut sa dorm pana la 5.

La fel. Luna aceasta, in jur de 15 ar fi trebuit sa vina menstruatia dar intarzie, mentionez ca era neregulata, se regulase cat de cat dar acum e la fel ca inainte. Aveam dureri doar de sani, dar acum si sfarcurile sunt foarte sensibile, foame continua, stare de greata, ameteli cand stau jos.

Sunt foarte panicata si imi fac griji mai din nimic. Va rog sa primesc un raspuns...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • RestricÈ›ionarea programului de alimentaÈ›ie pe parcursul unei zilei ar putea ajuta la slăbire
  • Agresivitatea manifestată la foame, mult mai complexă decât o consecință a hipoglicemiei
  • De ce îmi este foame tot timpul?
  • Cum să reduci numărul de calorii consumate fără să te simÈ›i flămând
  • SenzaÈ›ia de foame excesivă
  • Ce trebuie să È™tii despre senzaÈ›ia de foame
  • De ce îți este foame tot timpul?
  •