Mi-am smuls parul, mai creste?
Buna seara!
Din cauza unui tic, mi-am smuls o gramada de par din crestetul capului, incat a devenit foarte rar si se vede ca si cum as avea o chelie acolo, fiind mult mai evident in ultima perioada, deja mi-au facut observatie cateva persoane asupra acestui fapt si este tare neplacut.
Intrebarea mea este, mai creste parul acolo, daca il las in pace? E vorba de o zona putin mai mare decat o moneda de 50 de bani. In rest nu am probleme absolut deloc cu parul, e des peste tot.
Am fost la o farmacie si mi s-a recomandat Alopexy, insa nu vreau sa incep un tratament daca mai este vreo sansa sa-si revina parul de la sine, natural.
Nu stiu ce sa fac efectiv. Apropo, am 21 de ani.
Din cauza unui tic, mi-am smuls o gramada de par din crestetul capului, incat a devenit foarte rar si se vede ca si cum as avea o chelie acolo, fiind mult mai evident in ultima perioada, deja mi-au facut observatie cateva persoane asupra acestui fapt si este tare neplacut.
Intrebarea mea este, mai creste parul acolo, daca il las in pace? E vorba de o zona putin mai mare decat o moneda de 50 de bani. In rest nu am probleme absolut deloc cu parul, e des peste tot.
Am fost la o farmacie si mi s-a recomandat Alopexy, insa nu vreau sa incep un tratament daca mai este vreo sansa sa-si revina parul de la sine, natural.
Nu stiu ce sa fac efectiv. Apropo, am 21 de ani.
3 comentarii
O sa creasca daca il lasi sa creasca.
Daca totusi nu te poti lasa de tic, mergi la psiholog sa te ajute.
Daca totusi nu te poti lasa de tic, mergi la psiholog sa te ajute.
Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la un psiholog sau psihiatru pentru a trata stresul. Parul va creste si fara tratament daca numai aceasta este cauza.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Trebuie sa mergeti la un psiholog sau psihiatru pentru a trata stresul. Parul va creste si fara tratament daca numai aceasta este cauza.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Jumatate de an mai tarziu..nimic. "Gaura" a ramas la fel (vezi poza).
Ma gandeam ca dupa sesiune sa fac o vizita la un dermatolog, sa ma vada pe "viu".
http://i66.tinypic.com/13zrifm.jpg
(copiati link-ul in browser si ar trebui sa mearga)
Ma gandeam ca dupa sesiune sa fac o vizita la un dermatolog, sa ma vada pe "viu".
http://i66.tinypic.com/13zrifm.jpg
(copiati link-ul in browser si ar trebui sa mearga)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Tricotilomania Ticul dureros
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: