Mesaj pentru Alexandra

Ca sa va internati la Spitalul Sfantul Stelian, intai platiti asigurarea medicala si apoi luati bilet de trimitere de la medicul de familie.
Telefon centrala Sfantul Stelian de unde cereti cu doamna dr. Malina Ioana Simu: 021 312 06 02
Daca vreti sa va duceti direct sa vorbiti cu dumneaei, faceti programare la Policlinica Corpores Sana Medical, ca da si acolo consultatii, dar trebuie sa aveti asigurarea platita, altfel o consultatie era in vara 70 de lei. Tel: 021 211 90 39.
Din nefericire am sters din greseala mesajul dv. si nu mai am adresa la care sa va raspund.
Mai trimiteti-mi o data mesaj pe privat daca vreti sa vorbim mai pe indelete.
Telefon centrala Sfantul Stelian de unde cereti cu doamna dr. Malina Ioana Simu: 021 312 06 02
Daca vreti sa va duceti direct sa vorbiti cu dumneaei, faceti programare la Policlinica Corpores Sana Medical, ca da si acolo consultatii, dar trebuie sa aveti asigurarea platita, altfel o consultatie era in vara 70 de lei. Tel: 021 211 90 39.
Din nefericire am sters din greseala mesajul dv. si nu mai am adresa la care sa va raspund.
Mai trimiteti-mi o data mesaj pe privat daca vreti sa vorbim mai pe indelete.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?
- 5Administrare Depakine Chrono 500
- 9Voi putea dona vreodată sânge dacă acum am sindrom depresiv-anxios pe care îl tratez?
- 10Abilify sedează?
- 10Bipolar, aș dori un sfat: să continui din inerție sau să mă supun unei reevaluări?
- 3V-a ajutat Magnerot?
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
- 10Simptome de urmarire???!!!!
- 1Sindromul Tourette- tratament eficient
- 10Cipralex și spitomin