Mers la sala si recuperare protruzie discala
Buna ziua,
De aproximativ 1 luna-1 luna si jumatate am inceput sa am niste dureri de spate si am fost la RMN. Diagnosticul este urmatorul: "Discreta pensare a spatiului i.v. L5-S1. La acest nivel se descrie minima protruzie discala postero-mediana cu minima amprenta durala, fara compresii radiculare. Fara anomalii de ax sau curbura, canal spinal cu calibru normal, con medular, cauda equina cu semnal si morfologie normale".
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Ce trebuie urmat in acest caz astfel incat sa nu existe probleme pe viitor?
2. Se poate merge la sala de forta? Daca se poate, trebuie evitate anumite exercitii?
Va multumesc anticipat!
De aproximativ 1 luna-1 luna si jumatate am inceput sa am niste dureri de spate si am fost la RMN. Diagnosticul este urmatorul: "Discreta pensare a spatiului i.v. L5-S1. La acest nivel se descrie minima protruzie discala postero-mediana cu minima amprenta durala, fara compresii radiculare. Fara anomalii de ax sau curbura, canal spinal cu calibru normal, con medular, cauda equina cu semnal si morfologie normale".
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Ce trebuie urmat in acest caz astfel incat sa nu existe probleme pe viitor?
2. Se poate merge la sala de forta? Daca se poate, trebuie evitate anumite exercitii?
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde in mica masura de imaginile RMN si in mare masura de examenul clinic direct.
Prin urmare, doar un examen clinic la neurochirurg poate solutiona intrebarile D-voastre.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde in mica masura de imaginile RMN si in mare masura de examenul clinic direct.
Prin urmare, doar un examen clinic la neurochirurg poate solutiona intrebarile D-voastre.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare rmn coloana lombara
- 6Interpretare rezultat RMN
- 4rmn coloana lombo-sacrata
- 1Interpretare RMN: coloana cervicala C5-C6 si C6-C7 si coloana lombara L4-L5
- 2RMN coloana
- 2Hernie de disc
- 0Probleme cu coloana
- 0Interpretare CT
- 0Posibila hernie de disc?
- 0Discrete protruzii de material disco-logamentar
- 2Tratament sau operatie
- 0Ce șanse am sa imi revin daca la aproape un an după operatie de coloana sunt tot la pat?
- 0RMN coloana vertebrala
- 4Hernie de disc rupta
- 1Durere de spate de la deborduri discale lombare
Mai multe informații despre: RMN la coloana protruzia discala hernie de disc sau protruzie discala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: