menstruatie...substanta ca un gel.

21-06-2012
cineva04
Nu este medic/terapeut
cineva04
buna ziua!in timpul menstruatiei imi curge o substanta ca un gel(nu este cheag)...cam despre ce ar fii vorba..e cva ce ar trebui sa ma ingrijoreze?

astept raspuns!
10 comentarii
0
22-06-2012, ora 10:17
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
mai multe detalii te rugam- doar in timpul menstruatiei? ce culoare? miros neplacut? este prima data cand se intampla asa ceva? ceva neobisnuit in ultima perioada- iei anticonceptionale, ai avut vreo infectie? contact sexual neportejat?
Trebuie sa ne dai mai multe info.
0
22-06-2012, ora 10:54
cineva04
Nu este medic/terapeut
cineva04
da, doar in timpul menstruatiei, are acelasi miros si culoare ca menstruatia...am observat k mi se intampla de cateva luni.nu iau nicio pastila, nici infectie nu am avut..doar ca nu am avut contact sexual niciodata.
0
22-06-2012, ora 11:00
Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Poti merge sa discuti si cu un ginecolog, sa te vada la un consult.
0
22-06-2012, ora 11:02
cineva04
Nu este medic/terapeut
cineva04
ok.multumsc frumos!
0
19-07-2012, ora 14:10
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Buna ziua, as vrea sa stiu daca e bine sa iei supliment de fier in timpul menstruatiei. Am fost la farmacie si mi-a dat pentru ca ma simt ametita si am dureri de cap in timpul menstruatiei. Multumesc anticipat. Precizez ca nu am luat inca pentru ca nu stiu ce sa fac.
0
19-07-2012, ora 14:25
Este ok fier, dar ti-am recomanda sa-ti faci niste analize de baza- Fe, Ca, Mg s.a. sa depistezi exact unde este problema si dc este necesar un supliment de fier. Fara prescriptie medicala, nu recomandam.
0
19-07-2012, ora 14:59
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Multumesc frumos pentru raspuns. Am facut analizele si sunt bune. Iar la un aparat care nu stiu exact cum se cheama mi-a spus d-na doctor de la spital ca as avea spasmofilie vegetativa. Cat despre fier repet mi la dat de la farmacie si nu medicul de aceea am intrebat, de obicei nu iau medicamente de nici un fel fara acordu medicului de familie. Multumesc frumos.
0
04-08-2012, ora 16:47
claudiamihaelab
Nu este medic/terapeut
claudiamihaelab
Buna ziua,
am schimbat anticonceptionalele la sf medicului.acum iau cerazette, sunt la a2a placheta.pe 22 iulie mi-a venit ciclul si sangerez si acum, uneori cu cheaguri.doctora mea este in concediu si nu vreau sa ma duc la altcineva.am luat si vit k si calciu si tot curge.asistenta mi-a spus sa nu intrerup anticonceptionalele.nu stiu ce sa fac..
0
07-08-2012, ora 10:17
Sfatul ar fi sa terminati placheta, sa asteptati menstruatia si sa reveniti la control la medicul dvs. In fct de istoric ( din cate am inteles medicul v-a recomandat sa scimbati antic, deci pp ca exista anumite date pe care dvs nu le=ati precizat) acesta va va spune cum tb sa procedati. Sanatate!
0
11-08-2012, ora 14:37
claudiamihaelab
Nu este medic/terapeut
claudiamihaelab
multumesc pentru raspuns.Am sa astept sa vina dna.doctor din concediu, dar menstruatia tot nu s-a oprit.curge mai putin dar dupa 22 iulie pana acum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •