Foarte derutata
mi-a intarziat menstruatia 3 zile, a 4a zi de dimineata o scurgere maro apare de o cantitate scazuta ma tine o zi dupa care imi curge ceva rozaliu a 2a zi de o cantitate la fel de mica dupa care se opreste tot..tin sa precizez ca am un ciclu regulat de 26 de zile...am facut un test de sarcina si a iesit negativ(ziua 29 trebuia sa fie prima zi de menstruatie) as putea fi insarcinata?!imi doresc un bebe si incerc de aproape un an sa raman gravida...multumesc!
6 comentarii
Draga Mary, se poate sa fi însărcinată! Eu zic ca totuși sa ți mai faci un test de sarcina dimineața ca atunci iese cel mai corect! Îți țin pumnii! Poate ii cu ochișori! Doamne ajuta!
am facut analize astept rezultatul...si cat despre test imi este si frica sa il fac sa nu fie negativsper sa fie totul bine si sa fie un bebe...nu am decat dureri de burta mai mult in partea dreapta sanii nu ma dor nu sunt umflati, din cand in cand la anumite mancaruri am senzatie de voma si cel mai mult cand e dimineata...multumesc pt raspuns
Mary îti țin pumnii, Doamne ajuta sa fie bine! Te pup și aștept rezultatul testului!
da mi-au venit azi nu sunt insarcinata, era doar o intarziere de menstruatie fara nici un motiv ca hormal nu am nimic e totul bine...mai incercam ce putem face
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 5menstruatie peste sarcina
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0secretie maronie
- 0Menstruatie negru spre rosu
- 0Menstruatie putina cantitativ si maronie
- 0menstruatie maronie prelungita
- 0O posibilă sarcină
- 0Menstruație foarte puțină
- 0Menstruatie sau sangerare de implantare?
- 0Menstruatie neagra
- 3Sarcină pierduta sau dereglare ??
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 2Lipsa menstruație si scurgeri maro
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala menstruatia maronie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: