menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
Buna ziua,
Am 52 de ani si de un an nu mai am menstruatie [doar rar ceva maroniu care tine putine zile ]Au inceput bufeurile chinuitoare, cel putin in ultimul timp.As vrea sa stiu daca ele sunt daunatoare inimii sau circulatiei in general si ce as putea sa iau sa le diminuez...e fff neplacut cand sunt intr -oconjunctura, o conversatie si apar instantaneu..as prefera ceva naturist.Cu pretioase multumiri..
Am 52 de ani si de un an nu mai am menstruatie [doar rar ceva maroniu care tine putine zile ]Au inceput bufeurile chinuitoare, cel putin in ultimul timp.As vrea sa stiu daca ele sunt daunatoare inimii sau circulatiei in general si ce as putea sa iau sa le diminuez...e fff neplacut cand sunt intr -oconjunctura, o conversatie si apar instantaneu..as prefera ceva naturist.Cu pretioase multumiri..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 0menopauza - cum as putea atenua unele stari suparatoare?
- 2referitor la menopauza
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 5nodul la san, menopauza...
- 4menopauza la 35 ani
- 1menopauza la 44 ani
- 1calcai amortit
- 1Osteoporoza incipienta la coloana
- 4Fara diagnostic de un an de zile
- 1menopauza la 43 ani?
- 1menopauza
- 4histerectomie totala cu anexectomie bilaterala + menopauza indusa chirurgical
- 4Bufeuri
- 1Simptome menopauza
- 2Caldura ceafa, obraji, tample
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: