Menopauza
Buna ziua
Am 43 ani in prezent. Am avut a doua naștere la 39 ani și nu am putut ălapta și la 3 luni au începutul dereglări hormonale ceea ce au dus la întârzierea ciclului. Am consultat medicul, care mi a spus ca. S ar putea sa intru la menopauza și mi a dat Duphaston pe care l am luat ori de câte ori mensta nu apărea cam un an de zile. Am făcut și test hormonal și progesteronul este foarte scăzut. A fost așa pana anul acesta când am fost la un alt control unde mi. s a spus ca am ovar polichistic și probabil din cauza dereglări hormonale îmi întârzie menstruația. In luna mai am avut menstruație la 2 săptămâni interval., in luna Iunie foarte puțin și maroniu iar in luna Iulie mai exact după data de 15 Iulie a venit și nu se mai oprește. La început câte puțin maroniu, foloseam tampoane izilnice și de o săptămâna curge
Normal dar are o culoare maroniu rosiatica cu Miros neplăcut si m-a simt balonata. Am avut si sânii greoi dar acum numai sunt. Va rog un sfat. Doctorița mea este in concediul.
Am 43 ani in prezent. Am avut a doua naștere la 39 ani și nu am putut ălapta și la 3 luni au începutul dereglări hormonale ceea ce au dus la întârzierea ciclului. Am consultat medicul, care mi a spus ca. S ar putea sa intru la menopauza și mi a dat Duphaston pe care l am luat ori de câte ori mensta nu apărea cam un an de zile. Am făcut și test hormonal și progesteronul este foarte scăzut. A fost așa pana anul acesta când am fost la un alt control unde mi. s a spus ca am ovar polichistic și probabil din cauza dereglări hormonale îmi întârzie menstruația. In luna mai am avut menstruație la 2 săptămâni interval., in luna Iunie foarte puțin și maroniu iar in luna Iulie mai exact după data de 15 Iulie a venit și nu se mai oprește. La început câte puțin maroniu, foloseam tampoane izilnice și de o săptămâna curge
Normal dar are o culoare maroniu rosiatica cu Miros neplăcut si m-a simt balonata. Am avut si sânii greoi dar acum numai sunt. Va rog un sfat. Doctorița mea este in concediul.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 5menstruatie de 2 ori pe luna uneori
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 2probleme hormonale sau ginecologice?
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 0Dereglarea Ciclului Menstrual, vine mai devreme Opinia unui Genicolog va rog!!!
- 4Dereglare hormonala?
- 1tulburari hormonale
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 4ciclu neregulat si analize endocrinologice
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 1dereglari menstruale
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 0Menstruatie schimbată
- 0Probleme menstruatie!
- 2Sarcina? Sau dereglare?
- 0Revenirea menstruației după 10 zile
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: