Masturbare, mici probleme în privința erecției

20-07-2019
FlorinCristian
Nu este medic/terapeut
FlorinCristian
Salut!
De un an încoace, am reușit sa ma las de masturbarea. Am luat aceasta decizie din cauza faptului ca sufeream de ejaculare precoce. Acum vad îmbunătățiri în aceasta problema.
În fine, vreau sa va spun ca în acest interval de timp, nici sex n-am făcut.
Totodată, am observat mici probleme, le-aș zice eu, în privința erecției. Adică nu mai am la fel de multă erecției ca atunci când m-am lăsat de masturbare. Erectiile de dimineață nu mai sunt asa prezente, când sunt cu o fata am probleme cu erectia, iar erectiile maximale sunt tot mai puține.
Poate fi din cauza faptului ca am uitat senzația de ejaculare? Și ar trebuie sa ma apuc din nou de masturbare, dar într-un mod moderat, adică o data pe saptama?
Țin sa menționez ca am 18 ani.
Mulțumesc pentru timpul acordat.
2 comentarii
2
21-07-2019, ora 10:59
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna dimineata

Ati trecut de la "prea mult" la "deloc". Probabil organismul dumneavoastra se intreaba "ce vrea omul acesta de la mine"?

Atat cat este posibil ar fi necesara o relatie stabila, echilibrata, cu o viata sexuala regulata, astfel incat lucrurile sa intre pe fagasul normal. Organismul trebui sa se obisnuiasca (in sensul sanatos al cuvantului) cu o femeie, cu realitatea (mangaieri, saruturi, atingeri etc; preludiul este esential) astfel incat teama si emotia sa scada incet-incet. Incercati sa nu mai puneti accentul pe ceea ce simte sau nu simte corpul, ci mai degraba pe "proces" (relatie) in sine.
0
23-07-2019, ora 15:46
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Poate ca o discutie cu un psihosexolog te-ar putea ajuta, acum la inceput de drum in sexualitate.
Nu ar strica insa si sa evaluezi situatia la un medic specializat in sexologie.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici