Marijuana si examenul secretiei vaginale

33 comentarii 1 2
0
01-09-2009, ora 20:12
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna !
Scuze, n-am timp deloc si desi ti-am citit raspunsul nu ti-am raspuns.Nici acum nu pot dar vreau sa te salut si promit ca o sa discutam k am o multime de lucruri sa te intreb.
Te pup si eu !
Aliss
0
10-09-2009, ora 04:25
bvite
Nu este medic/terapeut
bvite
Alissia pot sa te intreb ceva ? Sincer, crezi ca face chair atat de mult rau marijuana ? Sa fiu sincer atunci cand fumez marijuana, sunt mai inovativ, mai relaxat si pot vedea lucrurile exact cum sunt ele in adevarata lor valoare. Datorita ierbii eu am reusit sa ma ridic si sa pun in practica ideile mele si am reusit cu ele, multe dintre ele mi-au venit in timp ce fumam iarba, le notam pe un caietel si le dezvoltam. Am avut oportunitatea sa fumez in olanda, unde acest lucru este acceptat de lege, lucru care m-a multumit si m-a bucur, este cu totul altceva. Correct, nu sunt de acord sa fumeze toti dusii, toti manelistii (ma refer la cei care sunt genu : hau ciubalau) sau persoanele ce nu au stapanire si control de sine. Dependenta nu este, poate un alt mod de viata, sau un "hobby"?! Cine stie cum poate fi definit, dar nu este rau. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta foarte mult. Am rezolvat multe probleme cu persoana de langa mine fiind fumati amandoi, sau cu alti oameni. Totul este altfel, dar ca orice viciu, trebuie atentie ! SI fara excese si curiozitati in alte domenii. Sper sa imi raspunzi curand, sunt foarte curios ce parere ai despre ce ti-am zis. Iar doamna cu fata problematica, taiati-i din ratie, si incercati sa o supravegheati mai mult, in fond si la urma urmei dumneavoastra sunteti parintele, daca nu intelege de vorba buna, vb cu ea, si faceti-o sa inteleaga, ca, comportamentul ei nu este ok pentru relatia familiala. Si ca va avea de pierdut mult, faceti-o sa deschida ochii prieteneste, chiar daca nu mai puteti, incercati. Veti reusi.

Cu stima,

Florin
0
04-12-2009, ora 11:40
Immortalmc1
Nu este medic/terapeut
Immortalmc1
ninina dormitu pana dupa amiaza si starile de nervozitate si acest tip ce comportament total schimbat sunt caracteristicii consumului de heroina... :)
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.