Mâncărime puternica pe degete
Buna. De 1 an si doua luni imi fac unghiile cu oja semipermanenta. In urma cu 2 luni mi a aparut o alergie, imediat cum imi fac unghiile imi apar niste bubițe mici mici rosii sub unghie si pe langa unghie. Peste o ora-2 de cand fac manichiura se fac bubițe mai mari si se extind pe degete,
se simt la atingere, degetele mi se inrosesc si se umfla putin. Ma ustura si ma mananca de nu pot sa dorm noaptea. Am fost la farmacie si mi s a dat Cutivate. Am mers iarasi si mi s a dat Triderm crema si Aerius pastile. Ameliorează dar tot simt mâncărime. Mentionez ca am schimbat manichiuristele dupa acest incident de 5 ori si nu am ales undeva unde este ieftin, am ales locatii curate, produse sterile si bune, fete care aveau un curs de manichiura, deci nu m am dus “la colt de strada”. Produsele nu erau ca cele care mi au declanșat aceasta alergie insa acum orice as folosi patesc acelasi lucru. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog, cine ma poate ajuta sa raspunda. Multumesc frumos.
se simt la atingere, degetele mi se inrosesc si se umfla putin. Ma ustura si ma mananca de nu pot sa dorm noaptea. Am fost la farmacie si mi s a dat Cutivate. Am mers iarasi si mi s a dat Triderm crema si Aerius pastile. Ameliorează dar tot simt mâncărime. Mentionez ca am schimbat manichiuristele dupa acest incident de 5 ori si nu am ales undeva unde este ieftin, am ales locatii curate, produse sterile si bune, fete care aveau un curs de manichiura, deci nu m am dus “la colt de strada”. Produsele nu erau ca cele care mi au declanșat aceasta alergie insa acum orice as folosi patesc acelasi lucru. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog, cine ma poate ajuta sa raspunda. Multumesc frumos.
1 comentarii
Trimiteti poze clare ale problemei dermatologice pe E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Laserderm CLINIQUE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Laserderm CLINIQUE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii neregulate
- 9Ma mananca pielea de la picioare ingrozitor
- 5basicute cu lichid pe degete
- 4disperat.. cum fac ceva stau jos ca obosesc si ma maninca tot corpul
- 6regim alimentar in urticarie acuta la copil..
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 4pete rosii cu mancarimi
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 3pe decolteu si gat o iritatie/alergie mi-a aparut o iritatie care imi provoaca si mancarime
- 0Senzatie de mancarime alunita
- 0Bubite mici si rosii pe picioare (in special coapse) + mancarime.
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 1Mancarime intre degete mainilor și la nas
- 2Mancarime piele
- 0Ajutati-ma. Este tot scabie sau poate fi alceva?
- 1Mâncărimi de piele
- 3Mancarime piele pe fond nervos
- 0Mă confrunt cu o boală de piele și nu stiu ce să fac
- 0Mancarime Insuportabila
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: