mancarime in talpa

17-08-2008
anca_ralu
Nu este medic/terapeut
anca_ralu
pe talpa piciorului stang in interior (in scobirura, f aproape de calcai) am un punct care ma mananca ingrozitor de puternic. Mancarimea nu cedeaza cu nimic. Mentionez ca nu este nimic vizibil care sa explice acea mancarime. Am observat ca imi apare in sezonul cald, deoarece si vara trecuta am avut si a disparut la un moment dat aparandu-mi din nou anul acesta. are cineva idee ce poate fi?
3 comentarii
0
19-03-2010, ora 14:31
NINA.R
Nu este medic/terapeut
NINA.R
nina.r
Buna anca_ralu
Aceeasi suferinta are si sotul meu, din dec.2009,
Cum ai rezolvat ?
Te rog astept raspuns
Multumesc
0
31-05-2010, ora 17:02
NINA.R
Nu este medic/terapeut
NINA.R
NINA.R
Cine ma poate ajuta, sotul meu are o mancarime in talpa piciorului drept(in scobitura, mai aproape de calcai) a incercat cu diverse unguente, recomandate de medicul de familie, de farmacie, a urmat si naturiste dar. nimic.
Va rog, astept raspuns.
Multumesc.
0
24-09-2012, ora 08:05
Lidiutza44
Nu este medic/terapeut
Lidiutza44
Cam de aproximativ 4 ani am mincarimi in calcaie care sint mai intense noaptea.Pielea nu e crapata sau ingrossata.Am incercat diferite creme dar nimic nu ajuta.Am intrebat de doctor si zimbind mia spus ca nu stie ce ar putea fi.Nu ma mai pot odihni noaptea iar ziua trebuie sa merg la lucru.Ar putea fi un inceput de guta?Daca ma poate ajuta cineva sa mi recomande un tratament as aprecia mult.
Va multumesc
Astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mâncărimi în talpă - cauze posibile
  •