ma mananca talpa piciorului drept

11-05-2011
ada2113
Nu este medic/terapeut
ada2113
ma mananca talpa piciorului drept de 2 saptamani si partea adancita. Nu am nimic bubite, roseata e pielea normal. Nu i am dat importanta am tot asteptata sa mi treaca insa ma trezeste noaptea si nu pot sa adorm si in timpul zilei imi provoaca neplaceri. Ce ar trebui sa fac ?
4 comentarii
0
12-05-2011, ora 08:03
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In functie de sex, varsta, greutate, ocupatie, sporturi practicate, tipul de incaltaminte utilizat, in functie de antecedentele personale, poate fi vorba despre o problema strict cutanata (dermatologica), dar poate fi si o problema infectioasa, hematologica, reumatologica, inflamatorie, hepatica, renala, vasculara, sau alte sute de cauze diferite.
Care credeti ca este cauza, dat fiind miile de posibilitati???
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
12-05-2011, ora 12:46
ada2113
Nu este medic/terapeut
ada2113
Multumesc de raspuns - m am gandit si eu ca pot fi o multime de cauze si nici nu am intrebat care ar fi cauza ca nici un medic probabil nu poate pune un diagnostic exact pana nu vede pacientul insa eu as vrea sa stiu ce sa fac si la ce fel de medic sa ma duc- in asa fel incat nici sa nu rada de mine ca ma duc ca ma gadila talpa piciorului. La medicul de familie imi este greu sa ajung pentru ca este al oras.
0
12-05-2011, ora 12:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Puteti incepe cu un consult la neurolog.
Situatia depinde insa de varsta, sex, greutate, ocupatie, sporturi practicate, tipul de incaltaminte utilizat, in functie de antecedentele personale. De exemplu, existenta obezitatii poate indica o neuropatie periferica, un sindrom compresiv radicular lombar sau pur si simplu o tulburare de arhitectura a ante-piciorului, cu hiperpresiune consecutiva, etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
12-05-2011, ora 13:01
ada2113
Nu este medic/terapeut
ada2113
multumesc de ajutor
o zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mâncărimi în talpă - cauze posibile
  •