fetita mea are pete rosii cu mancarime in talpi
de un timp fetitei mele i-au aparut niste pete rosii mici pe calcaie care o mananca foarte tare.oare ce sunt.par sa fie bubite sub piele si la un picior a inceput s-i mearga pielea parca se exfoliaza.va rog sa-mi raspundeti
3 comentarii
Fetita are cu mare probabilitate o intoxicatie. Cel mai bine o vindecati cu o dieta sanatoasa timp de cateva saptamani si ceaiuri (galbenele, salvie). Medicamentele chimice nu fac decat rau la asa ceva si ar trebui evitate, chiar daca sunt recomandate de vreun medic.
Chiar daca medicii recomanda numai medicamente "chimice" in loc de galbenele si salvie, eu cred ca trebuie sa mergeti la un dermatolog cu fetita.
Este posibil sa fie o dermatita de contact fie de la ciorapi, fie de la incaltaminte.
Este posibil sa fie o dermatita de contact fie de la ciorapi, fie de la incaltaminte.
da cred ca este de la ciorapi pt ca m-am gandit ca tot timpul are ciorapi chiar si cand doarme iar de cateva zile am incercat sa o las cu picioarele goale peste noapte si nu mai o mananca asa tare.parca ii trece.va multumesc pentru sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sotul meu are foc si mancarimi in talpi
- 3mancarime in talpa
- 1mancarimi la talpi
- 4Ameliorare... Durere si mancarime in talpa piciorului drept
- 4ma mananca talpa piciorului drept
- 6mancarimi la nivelul talpilor care se accentueaza in timpul noptii
- 1Dureri aparute de nicaieri la mers plus mancarimi la călcâie
- 3Derere talpa piciiorului
- 2Durere de articulații si mâncărime la tălpi.
Mai multe informații despre: mancarime in talpa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: